“Очі кольору неба” Приєднуйтесь)

“Очі кольору неба” Приєднуйтесь)

“Очі кольору неба” Приєднуйтесь)

Привіт, мої любі!

А ще хочу нагадати вам про те, що зовсім скоро завершення першої частини дилогії 

Очі кольору неба

Якщо ви ще не зі мною, то обов”язково приєднуйтеся, тому що перша частина абсолютно безкоштовна!

Я впевнена, що ця історія не залишить вас байдужими, тому що таємниць буде багато, а емоції як завжди на межі…

А щодо  Дениса та Сабріни.. ось вони)

Чекають на вашу підтримку))

 

Анотація

Перше кохання не завжди буває солодким. Особливо, якщо той, кому віддала своє серце, так жорстоко його розбив. І навіть, коли минає трохи часу й ми знову зустрічаємося, нічого не змінюється. Він продовжує мене ненавидіти, а я не розумію чому. Страшна таємниця минулого, котра розділила наші долі на дві частини. Чи зможу я розгадати її? І коли правда таки відкриється, що я відчуватиму? Полегшення? Чи ще сильніший біль…?
Тепер я розумію тебе, Дене…

Цікавий шматочок з нової глави:

Занадто пізно приходить розуміння, що краще було б піти іншим виходом. Не потрібна мені ця розмова, от зовсім! Про що можна говорити, якщо я божеволію від цього хлопця? Ну чому кляті почуття не зникли через два роки?! Він же серце мені розбив! 

Денис кидає під ноги недопалок, встає на ноги і робить крок у мій бік. Від його погляду у мене мало не підкошуються ноги. Буде дуже соромно звалитися на асфальт без свідомості. Саме тому міцно стискаю кулаки і швидко прокручую у голові той самий вечір. 

Не варто забувати того, що було. Не треба думати, що на нас може чекати щось хороше. Не варто жити надією, тому що вона померла два роки тому. 

Чудові настанови для мого розбитого серця. І, можливо, вони б подіяли, якби не сам Денис, котрий, схоже, вирішив обійтися без зайвих думок. 

Він так швидко наближається, що не встигаю й слова сказати. Напирає своєю силою та характером. І коли його уста накривають мої, просто забуваю про все, що було у голові ще мить тому. 

Схоже, для нього усе надто просто. Невже реально думає, що один поцілунок може все змінити? 

 

Моя група в ФБ:

https://www.facebook.com/groups/681854442530533/

 Ваша Уляна Пас!

Оригінал статті на Букнет: “Очі кольору неба” Приєднуйтесь)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"