Оновлення чекають на своїх читачів.

Оновлення чекають на своїх читачів.

Оновлення чекають на своїх читачів.

Привіт, любі мої. Вдячна всім, що приділяєте увагу моїй творчості. Нові глави вже на сайті. Сьогодні дійла й до своєї містичної книги “Афродіта – народжена Смертю”, тож чекаю Ваших коментарів.

Сподіваюсь на Ваше розуміння й підтримку.

Будь ласка, не забувайте про свої коментарі, вони надихають мене й допомагають творити далі)) А також нових читачів за прошую ПІДПИСАТИСЬ НА МЕНЕ.

Зараз пропоную трішки ознайомитися з новими главами):

“Афродіта – народжена Смертю”

 

— Вирішив тримати мене полонянкою?

— Чому б ні? — розсміявся він.

Афродіти заплющила очі й прикрість охопила дівчину. Безсмертна вже змирилася зі своєю участю в цьому житті, але ніяк не думала залишитися в невагомості.

Знову на її шляху з’явився Бог, котрий прагне володіти нею. Нехай не змушує до прихильності, але ж не відпускає. Геліосу набридло знаходитися самому в цьому місці й тому вирішив знайти собі компанію.

—  Ти повинна бути вдячна, що я подарував тобі життя. Тому не набридай своїми допитами.

Невже я не можу нічого зробити? Тепер залишається сидіти тут й чекати. Але чого саме?

“Незаймана”

«Мене просто так не підкорити! — кричало в моїй голові. — Я, Ліна, виховувала в собі стерву не один рік й звичайний поцілунок не зламає мене, яким би приємним він не був!»

Все ж таки зібралася з силами й винагородила цього нервового залицяльника. Він отримав смачний удар в пах. Сергій відсторонився, скорчився від болю й притримався, від падіння, обпершись о стіну клубу.

Я ж стряхнула головою й повернулася до Олега. Якщо цьому ревнивцю не дійшло там, на вулиці, доведеться просити допомоги в нового знайомого. Сподіваюсь Сергій не накиниться на нього, бо розміри занадто відрізняються, на користь Олега.

— Довго тебе не було, — щойно я порівнялася зі столиком, новий прихильник притягнув мене до себе за руку.

— Закоти губу! — випалила я.

Певно, сьогодні день роздачі ударів в дітородний орган. Якщо й цей не припинить, то я за себе не відповідаю. Я хоч й маленька, на вигляд, але елементарними прийомами захисту володію.

— Дівчинко, я бачу, що ти не проти розважитись, — криво усміхнувся він. — Тож пропоную усамітнитися.

— Дарма сподіваєшся, я нікуди з цього місця не поїду! — різко підвелась й хотіла піти, але гора виросла переді мною.

— Я пропоную полюбовно: їдьмо зі мною. Тобі сподобається.

Лише ВИ, мої читачі, своєю підтримкою надихаєте мене творити з новою силою, втілювати у життя все нові та нові історії, самовдосконалюватись!

Оригінал статті на Букнет: Оновлення чекають на своїх читачів.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"