Оновлення вже на Букнет.

Оновлення вже на Букнет.

Оновлення вже на Букнет.

Вітаю, мої любі. Запрошую поринути в захоплюючу пригоду Софії та Івана.

Лютий ворог.

— Послухай сюди, Мата Харі. Може адвокат ти першокласний, а от детектив нікудишній. Ти хоч думаєш, що верзеш? Нервово пересів на задньому сидінні, буквально озвірілим тоном знову шипів Іван. — Я змовився з Войтко, щоб вбити рідного батька?!! За кого ти мене маєш? Він важко дихав ледь їй не на вухо. — Батько віддав мені все — це раз, а ось два — я прилетів сюди, після того, як повідомили, що батько трагічно загинув. Іван важко зітхнув і холодно продовжив. — Ти поставила чимало запитань і висунула безліч безглуздих припущень, тож тепер сиди та слухай. — В мене за цей місяць роботи назбиралося вагон, та ще й причеп. Тут я залишився лише тому, що хочу довести, що смерть батька не нещасний випадок, а вбивство. Він зітхнув. — Щодо твого спокою, я тобі його не дам. Мені потрібна твоя допомога. Він хмикнув додавши. — Навіть якби мене не було спокою тобі не дасть Войтко.

— Ти… Зірвалася Софія, вона хотіла послати його як найдалі. Дівчина вся трусилася від шаленого хвилювання і щойно пережитого шоку.

— Помовч! Сухо наказав Іван перебивши її. — Що до того, чому я тут, я це уже пояснив… Смерть наших батьків не випадковість — це вбивство. Якщо ми цього не доведемо то Войтко — це зійде з рук. І останнє, ти хотіла знати як я сюди потрапив?!! Дуже легко, за допомогою спеціальної програми встановленої на телефон, зняв твою супермодну сигналізацію, вірніше не я, а той хто сюди проник раніше за мене.

— Що ти несеш, Кохан? Зірвалася роздратована Софія, їй було іще страшніше від цих розповідей. — Будинок стоїть на сигналізації в поліції, і ніхто сюди проникнути не може. Якби хтось зняв сигналізацію, як ти розповідаєш, то і в поліцію і мені на телефон прийшов б сигнал про це.

— Гаразд! Безцеремонно кинув Іван. — Постав будинок і все решту на сигналізацію.

— Кохан, я тобі не вірю і нічого робити не буду. Фиркнула Софія, вона боялася, що слова чоловіка можуть виявитися правдою. — Забирайся звідси.

— Вмикай сигналізацію! Зірваним тоном наказав Кохан. — Мені набридло з тобою возитися. Тобі — це теж потрібно не менше ніж мені, а ти замість того аби допомогти влаштовуєш цирк.

— Мені нічого від тебе не потрібно. Зірвалася Софія та озлоблено додала. — Це ти вирішив, що мені від тебе щось потрібно. Твій батько причетний до вбивства мого і я ніколи вам цього не вибачу.

Буду рада бачити вас на своїй сторінці.

 

Оригінал статті на Букнет: Оновлення вже на Букнет.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"