Одне кохання на все життя?

Одне кохання на все життя?

Одне кохання на все життя?

Так повелося, що в більшості любовних романів, або історій з яскраво вираженою любовною лінією, є два головних герої, котрі, долаючи всі перепони упродовж книги, прямують до спільного «довго і щасливо». Це може бути кохання з першого погляду і до останньої сторіночки, чи шлях від ненависті все до того ж кохання. Можуть навіть бути залучені треті особи, але все одно основний упор сюжету на те, щоб звести цих двох, нарешті, разом.

Як щодо книг, де почуття, які здавалося, будуть здатні витримати всі перепони, в ході розвитку персонажів та певних подій сходять нанівець? Книг, де немає місця тому славетному «довго і щасливо», у всякому випадку для головних героїв разом? Як Ви відноситесь до таких сюжетних поворотів? Чи це вже виходить і не любовний роман зовсім, а так, звичайнісінька проза, котра зануряє в реальну буденність, а любовні романи все ж повинні мати казковий фінал попри все?

Діліться в коментарях, дуже цікава Ваша думка))

 

А всіх, хто полюбляє нестандартний розвиток подій і готовий до відсутності казкового фіналу, запрошую до свого роману «По лезу». Саме зараз там віршується доля головних героїв, і чи зможуть вони отримати своє «довго і щасливо» хоча б нарізно один від одного))

Оригінал статті на Букнет: Одне кохання на все життя?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"