Оголошується набір на уроки зваблення!❤️

Оголошується набір на уроки зваблення!❤️

Оголошується набір на уроки зваблення!❤️

Всім привіт! )

Які ж вони, ці уроки зваблення? І чи впорається з таким навчанням тиха рудоволоса дівчина Амелія в кумедних окулярах, під якими ховаються щирі карі очі? Звісно впорається, якщо навчати її буде Марк – харизматичний “експерт зі зваблення” з дивовижними синіми очима, які вміють зазирнути в самісіньку душу! Але як бути з практикою? І чи вдасться застосувати набуті знання на тому, кого збиралася причарувати, якщо в думках все частіше з’являється привабливий наставник?

Відповіді на всі ці питання ви знайдете в книзі “УРОКИ ЗВАБЛЕННЯ”(назва клікабельна) від талановитої авторки АДЕЛІНИ ЯНГ.

Я ніколи не рекомендую іншим книгу, яку не читала сама. Тому замість уривочка з роману Аделіни трохи поділюся з вами особистими враженнями від “Уроків зваблення” )) 

Книга легка і швидко затягує. Тут не все так просто, як може здаватися на перший погляд, бо кожен з героїв має своє секрети. Бентежні емоції, магія дотиків та поглядів, цікаві ситуації в рамках “практики” і почуття… Хвилюючі, несміливі, тендітні, але водночас надзвичайно потужні, ясраві, справжні та щирі! Але, як я вже казала – тут не все так просто. Не знаю, що ще приготувала для своїх читачів АДЕЛІНА ЯНГ, але з нетерпінням чекаю кожного наступного уроку і впевнена, що далі буде все найцікавіше.

Запрошую відвідувати “уроки” разом, друзі! )) Додавайте книгу в бібліотеку, діліться враженнями в коментарях – Аделіна обожнює спілкуватися з читачами і їй дуже потрібна ваша підтримка! Тому якщо “Уроки зваблення” сподобались, не пошкодуйте для цієї книги зірочки! Підтримаємо талановиту авторку разом! ❤️

 

Наостанок нагадаю, що сьогодні зранку на Букнеті з’явилася нова глава книги “Бос для Попелюшки. Частина друга” (назва клікабельна). Запрошую до читання всіх, хто чекав на продовження історії Валі та Микити!

Бажаю всім затишної неділі, чудового настрою та приємного відпочинку! Дякую за увагу! ))

Ваша Оксана Мрійченко ❤️

Оригінал статті на Букнет: Оголошується набір на уроки зваблення!❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"