Нові глави вже на сайті :)

Нові глави вже на сайті :)

Нові глави вже на сайті 🙂

Добрий ранок всім!

 

Анотація до книги

Він з’явився у моєму житті несподівано. І перевернув його з ніг на голову. Він робив мені компліменти і називав мене особливою. Але ця казка потроху починала закінчуватись. Тепер я боюсь того, що раніше так любила. Я його боюсь і люблю одночасно. І нічого з цим не можу зробити.

 

Фрагмент до 8.1 глави

 

Сьогодні понеділок, але я сьогодні абсолютно вільний. І тому хочу зустрітися зі своєю дівчинкою. Дуже скучив за нею, за її запахом бузку і за її ніжними й солодкими губами. Як же мені цього не вистачає. Але я знаю, що у неї сьогодні зміна у кав’ярні. Але це не проблема. Зроблю я їй сюрприз приїду у кав’ярню не сподівано.

Я сів в машину і з думками про свою дівчинку поїхав у кав’ярню, яка називається “За рогом”. Їхати мені було недалеко. Тому я о пів на десяту був біля кав’ярні. Припаркувавшись, я вийшов з автівки та пішов у кав’ярню.

Коли я зайшов у кав’ярню, моя Ніколь стояла лицем до стінки та щось робила. Я підійшов до стійки.

– дівчино, зробіть мені, будь ласка, еспресо — Ніколь обернулась і застигла.

 

Книга “Довірся мені”. Глава 14 вже на сайті.

 

Анотація до книги

Якщо особисте життя не складається, то навіщо воно взагалі? Якщо у мене є робота мрії і чудові колеги, які завжди підтримують мене. Але все-одно хочеться справжнього жіночого щастя.

 

Фрагмент до 14 глави

 

Ми побачили як у відділення зайшов Віктор. Він тільки-но приїхав на роботу.

– запізнюєтесь Віктор Олегович — я посміхнулась

– пробачте, Катерина Леонідівна — він підійшов до мене і посміхнувся

– йди переодягайся і підемо у приймальне відділення.

– я тоді піду подзвоню у ваш Олексій університет, домовлюсь — Інеса розвернулась і пішла до себе. А я зайшла у кабінет з Віктором. Він почав переодягатись. А я подивилась на інтернів.

– присядьте, я вам дещо скажу — вони сіли на диван — мені було приємно з вами працювати. Сподіваюсь ми колись з вами ще зустрінемось. Одного з вас я сподіваюсь бачити тут кожен день — я подивилась на Олексія

– обов’язково, Катерина Леонідівна — сказав Олексій і посміхнувся

– ну, а тепер можете бути вільними — я посміхнулась. Інтерни встали і вийшли з кабінету.

 

Також пропоную приєднатися до прочитання таких книг як “Ти тільки моя” і “Почати життя заново”.

 

Завжди рада новим читачам і підписникам.

 

Всім гарного дня! 🙂

ROUCE

Оригінал статті на Букнет: Нові глави вже на сайті :)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"