Новорічна мама для доньки мільярдера. Моя новинка!

Новорічна мама для доньки мільярдера. Моя новинка!

Новорічна мама для доньки мільярдера. Моя новинка!

Доброго дня, любі читачі! Нещодавно в мене стартувала новинка, і всім, хто не бажає пропустити історію про новорічне диво, раджу в неї зазирнути! 

– Погодишся на мою пропозицію, – заявив Володимир, – і я вирішу всі твої проблеми.
– Яку пропозицію?
– Зіграєш мою наречену.
– Що?! – видихнула я. – Навіщо?! Чому я?!
– Ти молода, гарна і сподобалась моїй доньці. Мені треба показати публіці щасливу сім’ю, ти підійдеш ідеально.
Ніколи не думала, що піду на фіктивні стосунки, та на цю пропозицію змогла відповісти тільки:
– Я згодна.
_____
Напередодні Нового року я врятувала чужу доньку, а мене за це звільнили з роботи. Та батько дитини – мільярдер, і тепер він пропонує мені угоду. Всього місяць в ролі його нареченої, і я отримаю все, що побажаю.
Окрім взаємності.
Адже між нами не може бути ніяких почуттів, а я закохалась в нього з першого погляду.

Чекаю на вас! 

А для тих, хто ще сумнівається, ось відривок з тексту: 

– Чекайте! – вигукнула я. – Степане Михайловичу…
– Ти мене ще не зрозуміла?! – гаркнув він. – Я сказав, що тебе звільнено! Через тебе, мерзоту, у мене зірвався життєво важливий контракт! Ти завжди була проблемна, до чортиків набридла, і це остання крапля! Вимітайся!
Я хотіла сказати, що я якраз ні в чому не винна. Звинувачував би себе з його огидним ставленням до дітей, непутьову няню Володимира, що вмудрилась загубити дитину, решту співробітників, що проходили повз маленьку і ледь її не затоптали… Але все це не мало сенсу, я зрозуміла то і без зайвих уточнень.
На очі навертались сльози. Мені ніяк не можна було втрачати зараз роботу. Я лишилась зовсім одна: батьки давно в іншій країні і навіть не згадують про свою старшу доньку, а бабуся, що виростила мене, померла кілька місяців тому. Мені лишилась на згадку про неї лише крихітна квартира, і на ту зараз вистроїлась ціла черга родичів, що норовили виставити мене в гіршому світлі і перепаскудити все те світле, що ще лишалось у нашій родині.
А тепер я, здається, втратила роботу.
На очі навертались сльози. Я навіть не помітила, коли Володимир підійшов до мене ближче, озирнулась, тільки коли він опустив руку на моє плече.
– Не плач, Таню, – м’яко промовив він. – Працювати у такого керівника – це все одно що у рабстві. А від цієї фірми через кілька місяців все одно нічого не лишиться.
Я не стримала схлип.
– Але це була хоч якась робота! А тепер у мене ні її, ні родичів, ні друзів, нічого! – я втерла сльози рукою та звеліла собі зібратись. – Вибачте. Ви тут ні до чого, і я не повинна закочувати вам істерику.
Та Володимир так і не прибрав руку. Продовжував стояти поруч зі мною, роздивляючись з якоюсь підозрілою уважністю, а тоді раптом заявив:
– Погодишся на мою пропозицію, і я вирішу всі твої проблеми.
– Наче чарівник? – сумно гмикнула я. – Так не буває.
– А ти перевір.
– Що за пропозиція? – я подивилась чоловікові в очі.
– Зіграєш роль моєї нареченої. 

Читати тут!

Оригінал статті на Букнет: Новорічна мама для доньки мільярдера. Моя новинка!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"