Новинка!!! Хто вгадав назву?

Новинка!!! Хто вгадав назву?

Новинка!!! Хто вгадав назву?

Вітаю, дорогі читачі і колеги!

Що ж сталося? Дізнаємося пізніше. Але, обіцяю, нудно не буде. Такі, або подібні труднощі, як в героїв цієї історії, мабуть, не така вже й рідкість в реальному житті, але в романах, думаю, таке зустрінеш нечасто.

То ж, запрошую приєднуватися до читання. Будемо разом спостерігати, як молоді люди зможуть знайти шлях до сімейного щастя, перемагаючи слабкості, страхи і недовіру.

Постараюся трохи приправити цю книгу гумором. А, як же без нього, коли є діти? Так! Вперше пишу про головну героїню, яка розлучена і з дитиною. Тож, маю надію, ця романтично-психологічна історія вам сподобається. Особливо тим, хто читав попередню книгу

“Повне життя, чи наполовину?”, адже вони вже знайомі з героїнею цього роману. 

А тепер конкретніше. Книга називається:

«Покинутий наречений»

Отже, дорогі читачі, з радістю повідомляю, що аж двоє з тих, хто брав участь у грі, де вгадували назву нової книги за обкладинкою і уривком з тексту, назвали правильний варіант!

Це вдалося Оксані Тарас та Оксані Домашовець.  Читачка, яка вгадала першою, вже отримала свій гостинець.

Це дуже цікаво! В нас однаково спрацювала фантазія.

Дякую всім, хто взяв участь в розгадуванні. Було багато класних варіантів. Я мало не перейменувала книгу.))) З уявою у вас повний порядок.)))

Отож, знайомтеся, Анотація:

  Розлучена, з дитиною. Як же втомилася від цього статусу! Тож, коли з’явилася можливість з гості на весіллі перетворитися на наречену і часу на роздуми майже не було, жінка ризикнула погодитися. Не біда, що з майбутнім чоловіком ледве знайомі. Подруга запевняє, що її брат чудова людина. Чим погано?

  Ага, не все так просто! Недаремно ж його покинула наречена. Виявляється, у сильних чоловіків теж бувають слабкості. І такі, що легше каменюку проковтнути, ніж зізнатися у них жінці.

  Чи вдасться побудувати таку омріяну сім’ю з цим красенем? Доведеться розібратися, чому він так дивно поводиться і, що з цим робити.

  Обкладинка від талановитої Астерії

В тексті є:

Поспішний шлюб,

Дитина

Психологічні травми

Гумор

Романтика

 

 Щиро запрошую додавати новинку до бібліотеки, а також не забувайте потішити авторку відгуками. Дуже ціную вашу увагу.

 

З любов’ю, Лана Іссан.

Оригінал статті на Букнет: Новинка!!! Хто вгадав назву?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"