Новинка на конкурс! Співавторство. Знов))

Новинка на конкурс! Співавторство. Знов))

Новинка на конкурс! Співавторство. Знов))

Так, я знов пишу в співавторстві, це вже буде четвертий та п’ятий роман в співавторстві. Нещодавно я дописала один співавторський роман на конкурс від КСД з однією з думаю знайомих вам авторок(але не скажу з ким…поки що))), а до того ми з Юліанною завершили в чорнетці «Наперекір дружбі».

Ще я починаю романи на конкурс від АССА. Мала спочатку інші плани, але тепер доведеться їх відкласти до кінця конкурсу.

І одну з історій ми з співавторкою вже активно пишемо)))

Ви знаєте, що я люблю писати від першої особи, от і зараз це буде роман від першої. Як і в інших співавторських роботах, ми пишемо розділи по черзі від двох персонажів. Щоб трохи привідкрити вам таємницю, я планую дати вам невеличке «інтерв’ю», де персонаж моєї співавторки буде розпитувати мого персонажа)) Правда, напевно це більше допит, ніж інтерв’ю, але це не просто так ахахха))) Ну і жанр не той, який буде в історії)) Але характери ті))

 

Отже даю вам діалог!

З нього ви можете здогадатись про що буде цей роман)) Ну хоч частково))) Але це не цитата, а чисто взаємодія по фану, яку я щойно написала спешал фор ю)) тож…. загалом, читайте))

 

— Жовторотику, мені довго ще тут сидіти? — знов питаю копа, відпиваючи кави.

— Ми ще навіть не почали, —відкриває блокнота. — Так, перше. Вас дійсно зловили на… — починає читати.— «діях за статтею сто п’ятдесят чотири, «образа», тобто навмисне приниження честі та гідності людини діями чи висловлюваннями, вираженими у непристойній формі»?

— Та ви що! Коли це я когось ображав? — на  моєму обличчі з’являється майже щире здивування. — Я взагалі сама галантність і ввічливість, Особливо до вас, світляків, тобто світлих! Ви ж робите таку важливу справу, — пафосно додаю я. — Я поважаю вас! І там не було прямо «в непристойній формі», я ж всього-навсього взяв ваш прапор і…

— Добре, проїхали, — він перебиває мене, нервово озираючись, видно не хоче, щоб колеги почули. — Улюблений колір?

— Чорний… Що?

— Найближчі родичі?

— Максиміліан Закревський, опікун. Має на мене великі плани. За те, що він зробив для мене, я…. Стоп, не заговорюй мені зуби!

— Тільки він?

— Ще є його діти. Можна сказати, теж майже родичі. Його син мене ненавидить і ревнує батька до мене, а донька — ще гірше… Вона взагалі окремий фрукт. Чорт, чому я тебе слухаю? Чому відповідаю?

— Кава, — усміхається, ткнувши пальцем в чашку кави на столі.

— Хіба це в правилах світляків? — ставлю риторичне запитання. — Дивись, ще виженуть, жовторотику. Вважатимуть, що ти недостатньо білий і пухнастий! Вчиняєш як якась Долорес Амбрідж, не надто ницо? Ох і відіграюсь я на тобі вже на днях, тільки дочекайся…

— Зараз буде повтор статті сто п’ятдесят чотири, а ще, можу приписати «погрози», — усміхається у відповідь. — Друзі?

— Ми з тобою? — перепитую. — Скоріше сонце зійде на заході і сяде на сході, ніж темний і світлий подружаться…

— Досить цитат з серіалів! — схоже, у жовторотика уривається терпець. — Розкажи про своїх друзів!

— Вважаю, що покладатись можна тільки на себе. Друзі взагалі штука непрактична, — позіхаю. — А коли обід?

— За півгодини, — каже, подивившись на годинник. — Стоп! Тут тобі не ресторан!

— Який там ресторан,  — зітхаю.  — Ви навіть на забігайлівку не тягнете.

— Хочеш ще одну статтю?

— Сам винен, не треба було верісатум підливати.

— Дивлюсь, ти фанат Гаррі Поттера, — усміхається. — Що зі здібностями? Чуєш змій, як він?

— Навіть під сироваткою правди не скажу. Дізнаєшся, коли спробуєш мене впіймати наступного разу, добре?

 

Нагадаю, це не уривок тексту)) але тут є деякі спойлери про мого персонажа і сюжет))

Ну і ще дам вам обкладинку, який більше передає справжню атмосферу новинки +_+. Думаю, через день-інший дамо вам анотацію та реальні уривки)) Ну і закрила авторів… Самі розумієте чому)) Поки що це секрет)) 

Ну як вам персонаж? Обкладинка? Є ідеї, про що буде роман?)) 

 

Оригінал статті на Букнет: Новинка на конкурс! Співавторство. Знов))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"