Новинка з Юліанною Бойлук “Наперекір дружбі”!

Новинка з Юліанною Бойлук “Наперекір дружбі”!

Новинка з Юліанною Бойлук “Наперекір дружбі”!

 

Тож ми відкриваємо карти і даємо відповіді на питання, які ставили читачам минулого разу)) Ох і насміялися ми з ваших версій…(Пробачте, любі, ахахаха, але це було правда весело)))

 Мої читачі очікували владного героя, жорсткого чоловіка і тп, але…)) Але Слава ну зоооовсім не такий. 

Отже, нагадаю питання, і дам вам на них відповіді так, як це бачу я)) 

1) Яким, як ви думаєте, буде герой?(даю підказку: за героя пишу я) Характер, професія, життєва позиція, ситуація в родині тощо…))

Слава – доволі скептичний хлопець, якщо говорити про свята і тому подібне: в дива і щось накшталт них не вірить.

Він дуже хороший друг, підтримує Сашу в усьому, та насправді просто закоханий в неї вже багато років: з першої студентської вечірки, коли вони і познайомились, і до тепер, коли обидва вони вже не перший рік живуть дорослим життям і працюють, але в різних сферах.

Він карʼєрист, дуже цілеспрямований, всього досягає самостійно. На початок книги працює інженером-конструктором, але по суті виконує обовʼязки головного конструктора на заводі, просто йому не хочуть давати підвищення, бо він надто молодий. Підтримує свою сестру з двома дітьми, в якої чоловік – ігроман, більшу частину зарплатні Слава віддає їм. Дуже хоче, щоб Саша була щасливою. 

2) Якою, на вашу думку, буде героїня? Тут те ж саме – Характер, професія, життєва позиція, ситуація в родині тощо…) 

Мені Саша бачиться як злегка інфантильна, але дуже добра і мила дівчина. Крім того, вона, як і Слава, дуже цілеспрямована і намагається не користуватись привілеями того, що в неї доволі багаті батьки. Вона давно закохана в свого колегу Женю, але той не помічає її почуттів. Вона намагається йому сподобатись, підлаштуватись під його інтереси, а Славу це злить. 

3) Стосунки героїв на початок роману(Хто вони одне одному в самому початку історії: незнайомці, колеги, вороги, приятелі, друзі і тп.) ? Опишіть не одним словом, а парою речень, як кожен з героїв ставиться одне до одного.

Найкращі друзі, але при цьому Слава вже давно закоханий у Сашу. Саша ж зовсім цього не помічає, однак це може ще й тому, що Слава і не намагається показати свої почуття, скоріше – навпаки(на початок роману). Він завжди вислухає Сашу, підтримає її. Не хоче втратити дівчину, якщо зізнається, тому і не поспішає з цим. Тим паче розуміє, що вона йому відмовить, робить це все заради того, щоб врятувати їхню дружбу.

Але, наперекір дружбі, його почуття не збираються нікуди зникати… Особливо тоді, коли через певні обставини вони з Сашею починають жити під одним дахом….

Тож, як ви бачите, відповіді зооооовсім не збігаються з тим, що пропонували ви)) Але ж так навіть цікавіше))) Знали б ви, як же нам з Юліанною було весело і приємно читати ваші припущення)) Приємно, що навіть згадали мій інший роман, в якому була героїня Саша. Дякую вам за увагу до наших творів))) 

АРТ до книги:

 

 

АНОТАЦІЯ:

Саша: Напередодні Різдвяних свят можливо все! Придумати план, як закохати в себе свого коханого, досягнути бажаного, виправити помилки… Тільки чи зробить мене це щасливою? Можливо, моє істинне щастя увесь цей час було поруч?

 

Слава: Напередодні свят можливо все? Аби ж то. Так хочеться піти наперекір нашій дружбі, відкрити Саші очі і показати, що тільки я кохаю її такою, якою вона є, і що прикидаючись іншою людиною заради нього, щасливою вона ніколи не стане. Тільки чи потрібно мені це все? Та й чи маю я на це сили і час, коли на мені ще відповідальність за сестру з її дітьми, яких можу забезпечувати тільки я? Можливо, я просто маю попливти за течією і подумати, нарешті, про себе? 

А тепер у мене до вас останнє питання… Як вам герої та інформація, яку я надала вам в цьому блозі?

(отут можете почитати відповіді Юліанни)

Оригінал статті на Букнет: Новинка з Юліанною Бойлук “Наперекір дружбі”!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"