Новинка від Марії Євтушенко

Новинка від Марії Євтушенко

Новинка від Марії Євтушенко

Запрошую до новинки! 

від

Марії Євтушенко

 

Історію пишуть переможці. А перемагають не завжди найкращі. Перемагають ті, кому вдалося вижити.

 

Підкоряючись поклику любові, я перекинувся через поруччя балкона і спланував вниз, приземлившись поруч з басейном. Суккуби не вміють літати, але володіють крилами, що дозволяє їм планувати серед скель у рідному світі. І я, як і належить нащадку панівної династії, навчився цього мистецтва досконало.

Відчуваючи босими ступнями приємне тепло кам’яної підлоги, я попрямував просто до жінок, які очікують мене. Ці покої тільки наші, ніхто не сміє з’являтися тут без мого на те дозволу. Тому в нашому тріо існує негласне правило: в особистих покоях одяг геть, яке я вважаю за краще не порушувати. Я — князь Рілан Сайріальський, входячи до моїх коханих, залишаю і одяг, і титули за дверима, бо я завжди оголений перед ними і тілом, і душею. А вони оголені для мене.

 

 

Емоції — велика сила. Вони можуть передаватися на відстані і впливати на маси. Той, хто вміє розпізнавати і проявляти свої почуття, здатний вести за собою народи. Мене цьому не вчили, адже планувалося, що трон князівства Сайріальського займе моя старша сестра. Але її отруїли, так само як і мою матір, тодішню княгиню. Так що всім премудростям управління мені довелося вчитися самостійно. І дуже спішно. Оскільки недруги не дрімали, і загроза вторгнення Інкубіона висіла над нами, скільки я себе пам’ятаю.

А після моєї коронації тиск з боку сусіднього князівства став менш агресивним, але більш тонким та ефективним. Причиною таких змін була зміна влади в інкубів. Практично одночасно зі мною трон князівства інкубіон зайняв Саель, носій родового імені Чорна Зоря. І мені важко було заперечувати, що Саель виявився набагато мудрішим правителем, ніж його попередник. А ще він був хитрішим і підступнішим.

Крок за кроком новий князь інкубів затискав мою рідну державу в лещата. Без нападів, без кровопролиття, він все одно примудрявся брати гору у нашому протистоянні. Інкубіон процвітав і розширювався в той час, як Сайріаль слабшав. І це було прямим доказом низки перемог мого ворога. Вся річ у тому, що правитель світу демонів безпосередньо пов’язаний зі своїм світом. Чим могутніше ставав Саель, чим швидше ширилося його вплив на інші князівства та імперію Внутрішніх Кіл в цілому, тим міцніше і здоровіше ставала їх планета. А з ростом сили інкубів зменшувалася моя, і зробити з цим що-небудь було складно.

 

Читати тут) 

Оригінал статті на Букнет: Новинка від Марії Євтушенко

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"