Новини та приємні знижки!

Новини та приємні знижки!

Новини та приємні знижки!

Вітаю, мої любі!

Навчи кохати 

— Кетрін, чому так довго? — налетіла на мене Марта, тільки-но я увійшла.

— Хіба я спізнилася? — буркнула, прямуючи в кімнату для персоналу.

— Стій, — підлетіла до мене. — Містер Вільямс приїхав, вони з Кевіном в кабінеті.

— Мені піти йому вклонитися? — настрій був не з кращих.

— Переодягайся і натягни на обличчя свою наймилішу усмішку. Він вже запитував, чому другої дівчини немає. Швидко! — заштовхала мене в кімнату й зачинила двері.

Чому саме сьогодні він приїхав? Мало мені поганого настрою і кисті, що ниє, так ще й керівництво приїхало. Що за день? Швидко переодягнулася, поправила волосся і вийшла в зал. Марта працювала з покупцем. Помітивши мене, широко усміхнулася. Чоловік стояв спиною до мене і розглядав вітрину з ексклюзивними прикрасами. Не хотіла засмучувати дівчину, але якщо чоловік дорого одягнений, не завжди варто очікувати від нього на коштовну покупку.

— А ось і Кетрін, — звернулася до нього Марта.

Він різко розвернувся і я завмерла на місці. Що він тут робить? Стояла посеред залу, не маючи сили поворухнутися. На мене, не блимаючи, дивилися очі, які вже довгий час не давали спокою.
Це якийсь жарт? Сон? Точно, хай це буде сон! Я зараз прокинуся і спізнюся на роботу, а містером Вільямсом виявиться суворий чоловік у віці. Він винесе мені догану, оштрафує, звільнить, та що завгодно, тільки не Ітан. Будь ласка, нехай буде так!

Але пазл яскравою картинкою вже склався в моїй голові. В одну секунду згадалося, де я чула це прізвище і чому воно здалася таким знайомим…

Повір у диво 

Слова про кохання ледь не змушують сміятися. Так серйозно про це говорить, що все ж стримуюся. Вона й справді в це вірить? Та купити можна все! Хочеш кохання, хочеш щирість. Вибирай що завгодно, було б бажання. А вона така наївна, що аж не віриться. Невже залишилися ще такі жінки? Чи це гра? В чому, а в таких іграх жінкам немає рівних.

Сидить визирає маршрутку, а я роздивляюся її. Одягнена скромно, але їй личить. Темна спідниця до коліна, чоботи на невисоких підборах, пальто. Світле волосся розтріпалося й намокло. Хоч віскі й зігріває, надворі не літо. Гадаю, вона змерзла, бо я сам не проти потрапити додому. Але що робити з нею?

Не хочу тиснути, щоб знову не розридалася. Після слів про коханку чоловіка розумію, що йти їй нема куди. Рішення приходить миттєво, хоча це зовсім не у моєму стилі. Зазвичай до мене додому заходять тільки близькі люди. Чужакам там не місце. Але вибору немає. Не знаю чому, та не можу кинути її тут. Одинока та налякана жінка навіть моє серце зачіпає.

Також рада повідомити, що книга «За горизонтом» добігає свого фіналу. Завтра буде опубліковано останній розділ, а в середу всіх запрошую на епілог)) Хто планував придбати історію Макара та Алі, маєте достатньо часу, щоб зробити це за ціною передплати.

Нагадую, що варто підписатися на мою сторінку, щоб не пропустити публікацію новинки))

Щиро дякую за увагу!

Тихого та затишного дня.

З повагою, Ерін.

 

 

Оригінал статті на Букнет: Новини та приємні знижки!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"