Новини та новинка

Новини та новинка

Новини та новинка

Привіт, друзі. Вітаю всіх із Благовіщенням!

Те, наскільки сильною й незламною є наша Нація, історією доведено вже давно, а тепер щодня й щосекунди підтвердження цьому бачить весь світ. І наскільки б жорстокою не була нинішня реальність, ми вистоїмо й зробимо так, щоб жодне покоління більше не страждало від пришелепкуватого й дикого рашестану.

Переможемо. Відбудуємо. Відновимо роботу. Народимо дітей. Знову сміятимемося, будуватимемо плани, подорожуватимемо, зустрічатимемо світанки в улюблених місцях, дивитимемося у мирне небо. І все буде Україна! Неодмінно.

Знаю, ви приходите сюди відпочити від реальності, розвантажити думки і сьогодні я до вас з давно обіцяною новинкою. 

Книга “Під захистом небес” вже на сайті. 

Це історія Вірджинії, яка з’явилася другорядним персонажем у романі “Під розбитими небесами”. Історії не прив’язані одна до одної, читати можна окремо.

Що тут буде:

~ Епоха, яка диктує свої правила, нав’язує норми поведінки та спосіб життя;

~ Таємничий герой, особистість якого вводитиме в оману, але наша Вірджинія обов’язково справиться з цією загадкою;

~ Закохана менша сестра, яка поставить собі за ціль добитися об’єкта загального обожнювання, однак, в результаті, постане перед непростим вибором;

~ І, звісно, чоловіки, для яких благородність, честь та гідність — не пустий звук; 

~ Та дівчата, що йтимуть за своїми серцями, кидаючи виклик суспільству. 

Анотація:

Англія, кінець 18 ст. Вона — графська донька й заручена ледь не від народження. Але єдина зустріч з нареченим і розуміє: шлюб з розрахунку стане пасткою, з якої вже не вибратися. Та миритися не планує й налаштована будь-що змусити графа відмовитися від неї, не підозрюючи, куди заведуть ці спроби.

Він — той, за кого Корона призначила чималу винагороду. За чутками небезпечний, непередбачуваний і обережний. Але нікому достеменно невідомо хто ховається під маскою невловного розбійника та які цілі він насправді переслідує. 

Здавалося б, світи цих двох ніколи не зіштовхнуться, але це вже сталося і відповісти на її дії доведеться саме йому. 

Перед вами історія переплетених доль, сміливих вчинків, ризикованих рішень, захопливих пригод і пристрасного кохання.

Мирного нам усім неба! Бережіть себе.

Слава Україні

Оригінал статті на Букнет: Новини та новинка

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"