Нова глава Різвяної історії

Нова глава Різвяної історії

Нова глава Різвяної історії

Привітики усім. Хочу поділитись з вами романтичною Різдвяною історією. Просто бомбезна парочка, яка ще тільки познайомилась. Вони чекаю на вас…

Уривок:

Моя підсвідомість підірвалася разом зі мною. Я оглянула кімнату і зрозуміла, що я точно не у своєму номері, і, не в номері незнайомця. Тоді, що вчора відбувалось? 

Я навшпиньки встала та помітила, що без одягу. Він весь був розкиданий по кімнаті. Від розуміння, моя щелепа затремтіла разом із губами.

Ох… Це ж треба було так вляпатись? Мені потрібно валити звідси. 

Я почала шукати свої речі, які не можливо було знайти. Ліфчик висів на люстрі, а трусиків я взагалі не знайшла. Може я вночі їх взагалі не натягувала? Мабуть. Швидко знайшла джинси та кофтинку. Натягнувши на себе одяг, я прошмигнула в коридор. Пройшла до якихось дверей та відчинила їх. За ними виднілась шикарна ванна кімната. Від такої хотілося закричати…. Вау! 

Похитавши головою і відігнавши дурні думки, я попрямувала в інший бік. Я ледь не стрибала на місці від радості, коли побачили двері на вихід. Але хотілось плакати, коли не помітила свого взуття. 

Знайшовши в тумбі брендові чоловічі туфлі сорок четвертого розміру, я вскочивши в них відкрила вхідні двері. З них відразу повіяло морозним холодом та снігом. 

Я зачинила їх назад та притулилась спиною, переводячи дихання. Мені потрібна куртка. Обшукавши всі вішаки, я знайшла більш менш нормальне пальто, яке не висіло на мені, як ганчірка. 

Знову відкривши двері, я вскочила в кучугуру ледь не по пояс. Я вже й повзти була готова, аби тільки геть з цього будинку. 

Ну й де я? Всюди якісь багаті дома. Я такі бачила, коли їздила до боса, щоб забрати його речі. Не кажіть, що я в найбагатшому районі? Ааа… Бляха! 

_______________________________________________________________________________________

Ох і пригоди у нашої Лілі. Як вам таке? Тікати з чужого ліжка та ще й в чужому одязі. Охо-хо… Оце пригоди. А далі тільки цікавіше. Різдво у Лілі те, що треба. 

Запрошую усіх до наших героїв на вогник, або засніжений ранок. 

Всім гарного та теплого дня. 

Ваша Марі

Оригінал статті на Букнет: Нова глава Різвяної історії

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"