Не коментую бо…

Не коментую бо…

Любі мої

Можливо ви не пам’ятаєте, але нещодавно, я опублікувала блог

БОЮСЯ, ТОМУ НЕ КОМЕНТУЮ (можете почитати, кому цікаво). Я вирішила ще трішки поговорити на цю тему, але вже більше торкнемося авторів.

Отож, кожен автор після опублікованого розділу з нетерпінням чекає на відгуки. Хвилюється і кожні декілька хвилин оновлює сторінку і тішиться коли показує сповішення про щось новеньке. Проте далеко не кожен автор пише звернення, чи запитання до читачів. А це потрібно робити, потрібно розмовляти зі своїми читачами, навіть якщо в більшості мовчать.

Повірте рано чи пізно Вам напишуть відповідь, чи навпаки запиння. Тільки не потрібно лінуватися. Читачі, як і автори, повинні надихнутися на написання коментаря.

Скажете Ви писали не працює?

А знаєте чому?

Я Вам скажу. Справа в тому, що багато авторів ігнорують, або просто відписують в досить грубій формі. Що однозначно відбиває бажання в читача писати коментарі.

 Я пишу багато коментарів, як і з цього акаунта, так і з старого, на я кому просто читаю, тобто під справжнім іменем.

Всі знають, що люблю лазити у вільний час по Букнету та шукати цікаві книжечки. Нещодавно натрапила на таку і звісно написала під нею коментар, відповідь мене вразила, а точніше не так – вбила. Автор просто видалив його! Хочя я написала, що твір легко читається і хочеться знати що буде далі. Першою думкою було – випадково, всяке буває. Але коли це повторилося я більше не писала і не читала, хоч твір мені припав до смаку.

Якщо Вам написали коментар, припустимо 50 – 100 слів, відповідь повинна бути не меншою. Багато авторів пишуть “Дякую за відгук” і баста, а це обурює читачів, тому що вони вклали в коментар свої почуття та враження і хочуть почитати гарну, змістовну відповідь. 

Тому, любі мої будьте уважні, навіть якщо помилилися не бійтеся вибачатися, повірте, якщо читач побачить, що Ви щирі з ним, він буде щирий з Вами. Любіть своїх читачів та хваліть. Надихайте та завжди нагадуйте наскільки Ви цінуєте кожного читача. Не бійтеся, пишіть в кінці розділу звернення, подяку чи побажання. 

Якщо ми будемо ближчими до читачів, вони будуть ближче до нас.

Ваша Каміла♥️

 

Оригінал статті на Букнет: Не коментую бо…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"