Непрості взаємини з колегами по перу

Непрості взаємини з колегами по перу

Непрості взаємини з колегами по перу

В світлі чималого досвіду співавторства на платформі не підняти питання взаємовідносин з колегами по цеху було б дивно. У мене вони не прості. 

По-перше спіавтоство. Спіймати одну хвилю з іншою людиною це кайф. Це втричі більше натхнення. Так було з Холод Владою, коли ми знайшли баланс між мораллю і містикою, Лесею Найденко де ми писали про аферистів і відчували героїв так, ніби дивились разом однин серіал. З Кристиною Асецькою ми занурились в містичний світ вампірів і упирів, і теж бачили як буде еволіціонувати наш Верховний, захоплювались новими персонажами, я памятаю ту фразу в чаті – Не вбивай Домініка, він мені сподобався…А потім я: хай Ликерія виживе, вона дуже суперечлива. 

Ну і писати про Валєру – то взагалі суцільне задоволення. І новий рівень очіквання проди. Бо ти наче знаєш що буде по сюжету, але те як його напише Віка можеш лише передчувати і смикати її – ну коли вже, коли…

Проте окрім іншого є ще один аспект взаємовідносин. Це коли я читаю їх книжки. І там я буває сердюсь на дівчат. Бо книги в процесі. А мені з Нового року ставати читати конкурсні оповідання, і я хочу дочитати те, що в моїй бібліотеці. А вони все пишуть, пишуть і не квапляться. У вас теж буває таке відчуття, що над тобою знущаються?

Так от що ж там причаїлось в моїй бібліотеці в очікуванні проди?

Ліна Алекс – Дотик ангела.

Новорічна, зимова, чуттєва історія.

Кохана дівчина була для Дениса цілим світом і зруйнувала цей світ зрадою. Розчавлений і зневірений, він не тямився від люті і теж занапастив чуже життя – молодої жінки, яка потрапила під колеса його автівки. Але вона вижила і дивним чином перевернула зруйнований світ догори дриґом. Проте злі жарти долі на цьому не скінчилися. Що пов’язує таких різних людей, крім аварії? І чи не приготували вищі сили щось незбагненно дивне для цих двох напередодні Нового року?

Леся Найденко – Раб у подарунок. 

Довго ж я трималась підкоплюючи проди. І тихо усміхалась над скаргами інших. А вчора зірвалась і почитала все за ніч. Тепер маю ломку в очікувані наступного розділу.

Вам доводилося отримувати безглузді подарунки? Маю на увазі такі речі, що не приносять жодної користі. Наприклад, чайний сервіз, іменний брелок чи сушарку для шкарпеток… Було? Тоді маю вас запевнити, що увесь той непотріб – квіточки у порівнянні з презентом, який підігнали мені на День народження! 
Завдяки старанням подруги, в моєму домі з’явився справжнісінький раб (ну або ж кріпак, як їх називають у нас в Україні). До всього він якийсь дикий і геть неконтрольований! Відчуваю, буде важко…

Софія Чайка – Все почалося з весілля

До цих героїв прикіпєш серцем і не можеш відірватись.

Чи можна втратити розум від чоловіка в тридцять шість? Юлія Дашкевич звикла все планувати. Але одного разу її життя стає схожим на низку винятків. Раптове відрядження, зустріч з чоловіком, який несподівано її зацікавив, і навіть тимчасове місце проживання виявилися непередбачуваними. Вона не встигла озирнутися, як втратила над усім цим контроль. Та ще й хвилювання за доньку, що вперше закохалася, не дає їй спати спокійно. Лія рішуче намагається все повернути на свої місця. Та чи вдасться?

Кристина Асецька – Таємне завдання

Ох вже той підозрілий брат фіктивного нареченого. Його не обдуриш, не проведеш. І не оминеш. І точно не залишишся байдужою до кохання з присмаком драми та нотками гумору.

Він – її завдання, той, про кого потрібно добути інформацію і безслідно зникнути. Але це зробити буде важко, враховуючи, що випадково стала фіктивною нареченою свого об`єкта, його брат підозрює її у всіх смертних гріхах, а їхній давній суперник несподівано зацікавився нею. У таких умовах складно не закохатися й виконати своє таємне завдання.

Юліанна Бойлук, Холод Влада – Наперекір дружбі

Дівчата як завжди неперевершені. Чуттєві і проникливі характери героїв занурюють нас в перепитії френдзони, яка як те болото хоче зруйнувати кохання. 

Саша: Напередодні Різдвяних свят можливо все! Придумати план, як закохати в себе того, кого кохаю, досягнути бажаного, виправити помилки… Тільки чи зробить мене це щасливою? Можливо, моє істинне щастя увесь цей час було поруч?

Слава: Напередодні свят можливо все? Аби ж то. Так хочеться піти наперекір нашій дружбі, відкрити Саші очі та показати, що тільки я кохаю її такою, якою вона є, і що, прикидаючись іншою людиною заради нього, щасливою вона ніколи не стане. Тільки чи потрібно мені це все? Та й чи маю я на це сили і час, коли на мені ще відповідальність за сестру з її дітьми, яких можу забезпечувати тільки я? Можливо, я просто маю попливти за течією і подумати нарешті про себе?

 

 

Оригінал статті на Букнет: Непрості взаємини з колегами по перу

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"