Неочікувана мотивація! Підтримка!

Неочікувана мотивація! Підтримка!

Неочікувана мотивація! Підтримка!

 

 

Також на порталі Букнет, я зустрічав вже досить багато таких блогів і мені завжди хотілося створити свій! Це спонукало мене й надалі обдумувати все в голові, а саме: як правильно й зрозуміло для кожно, написати!

 

Почнімо!

 

— — —

 

Маю питання до всіх читачів, письменників й письменниць.

 

1. Як ви мотивуєте себе, щоб продовжувати творити?

 

2. Хто спонукає, вас писати далі й допомагає в цій не кропіткій галузі Письменника?!

 

3. Можливо дехто шукає підтримку в Психологічних книгах?! Все тому, що в кругу сім’ї ніхто не розуміє ваше хоббі, а в когось вже і повноцінний заробіток!

 

4. Неочікувана підтримка, звідки її ніколи не очікуєш!

 

Ось про, це, я хочу з вами поговорити (питання 4). Про моє хоббі напочатку мого розвитку в написанні книг, ніхто з сім’ї незнав. Я починав писати ввечері до пізньої ночі й коли був вільний час на роботі. Але… Все відбулося не так, як мені хотілося. Звісно були моменти, що я залишав письменницьку діяльність надовго: більше року нічого не писав, хоч ідей для творів в голові було вдосталь. Все із-за коментаря від хейтера! Ніколи не звертайте на такі коментарі увагу!

 

Моє повернення відбулося досить спонтанно. Я випадково зайшов на сай Букнет й звісно почав переходити по категоріям книг, блогів, ознайомлюючись, що змінилося за рік. Мій розум зірвався! Побачивши що розпочався конкурс ПОТАЙСВІТ, я вирішив прийняти в ньому участь, бо це мій любимий жанр: містика/жахи. Незнаю чому, але я навіть і не роздумував писати в інших жанрах.

 

“Вітаю переможців конкурсу”

 

Повернемося до (питання 4)

Чи буває у вас таке, що ви хочете все кинути, видалити, спалити, забути про те, що колись почали писати, але в один момент, неочікувано приходить сповіщення на телефон… Так ви правильно зрозуміли! Телефон, саме він є моєю неочікуваною підтримкою. Точніше сповіщення від однієї програми: (Мабуть писати назву програми, я не буду, бо можуть дати бан на коментарі, але ви все-таки зрозумієте, що це за програма. Там будуть підказки!)

 

Кожна з картинок підтримала мене по своєму… Інколи, я задумувався, що невже мій телефон мене розумієте більше ніж… В самий скрутний час підтримував мене потрібними словами після яких, я відразу продовжував своє хоббі, свій розвиток. 

 

— — —

 

Внизу буде прикріплено декілька картинок(штук 6). Якщо їх хтось не буде бачити, пишіть в коментарі.

 

Програму, назва якої є на кожній картинці вверху можна скачати і використовувати для мотиваційних сповіщень, навіть якщо у вас немає годинника!

 

1. Потрібно планувати!

 

2. Вміти домовитися!

 

3. Робити правильний вибір!

 

4. Не боятися діяти!

 

5. Продвигати вперед!

 

6. Зізнаватися собі!

Оригінал статті на Букнет: Неочікувана мотивація! Підтримка!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"