На війні, як на війні – флешмоб. І арти)

На війні, як на війні – флешмоб. І арти)

На війні, як на війні – флешмоб. І арти)

Почнемо за хронологією, тобто з тих, хто воює дуже давно. Ті, хто фентезі не читає і хоче дізнатися, що зараз з героями реалістичних історій, просто гортайте вниз.

Я ТЕБЕ БАЧУ Може для когось війна почалася у лютому, але для мене вона триває давно. Ще з того часу, як довелося вперше пропонувати житло вимушеним переселенцям і загинув перший друг.  Він тут – воїн, який тепер має скасувати кінець світу. Бо без нього нічого не вийде.

ТІЛЬКИ ДОЧЕКАЙСЯ Змій не тільки побудував знамениті вали, об які розбилася древня навала, і зберіг нас в минулому як майбутню націю й державу, ці вали й зараз не може подолати ворожа техніка. Це вже не з книги а з повідомлень воєнкорів. Сам Змій звісно не сидить вдома, бо він воєнний вождь, а хтось посмів загрожувати його коханій. А кохана спец по машинах і механізмах, у неї зараз дуже багато роботи.

Їх син має істинну пару, це дуже метка Тян, вона побувала тут на днях і принесла у свою академію ідею про те. як фармити магію слабких магів, щоб нею могли користуватися тут. Так що можете уже загадувати побажання  ворогам. Тільки пам’ятайте – це не безкоштовно. За виконання побажань треба платити емоціями й бажати від душі. Потім все конвертується в усе, що потрібно для відбудови Трояндового королівства. Бо вони недавно вигнали Темного Володаря. І там ще треба все привести до ладу. Так що емоцій не жалійте. Я, РЕКТОР І НАША ТАЄМНИЦЯ

Досить про фентезі, хоча там є ще про що розказати. Тепер історія як раз про наш час. Тож її герой і його друзі й сусіди живуть в мережі й без нього б збожеволіли, бо невідомість – то найстрашніші тортури. Герой волонтерить і свариться з сусідом, який терпіти не може інтернет. Поки під вікнами їздять і горять ворожі танки, снаряди влучають у сусідні будинки, вони викривають ворожого наводчика в інеті . Історія до речі конкурсна. Якщо зазирнете – велика дяка. СОРОК ПЕРШЕ ЛЮТОГО

МІЙ ПРИНЦ З МАРШРУТКИ Я знаю, як вам подобається ця історія. Та може ви забули, що її герой служив в Іноземному Легіоні. Тож сім’я і четверо дітей не завадили йому піти на фронт. Сім’ю відправив до друзів у Францію, а сам підняв впливові зв’язки й зараз воює.  

                  

ТРЕТІМ БУДЕШ? та ВРЯТУВАТИ ЛЮБОВ, АБО СЛІДСТВО ВЕДУТЬ ГОЛУБКИ Макс, Ліна й генерал самі розумієте де зараз. Завдання таємне, але військові злочинці знають, що їх знайдуть і покарають.

КОХАННЯ НЕ КУПИТИ та ЛАСКАВО ПРОСИМО ЗВІДТИ – Марія тепер військовий психолог, Роман – репортер, тож з ним все явно і так, матір Марії Лікар, тож і її одну з перших призвали. Тепер в прифронтовому госпіталі. Її чоловік (так, вони побралися) повернувся до роботи в автомайстерні і доводить до ладу перегнані з-за кордону позашляховики для армії. Живе в тому домі, де й раніше. Там тепер все зайнято дітьми – переселенцями, врятованими  зі сходу. Таким сумним чином мрія про дім, де разо живуть старі люди й діти, що залишилися без батьків, виповнилася. Звісно старий романтик з розбитм серцем зараз весь в роботі – фармакологія зараз потрібна, як ніколи раніше. А третьої книги не буде. Бо вона мала бути про лікаря бо. Як він нарешті знайшов своє кохання й побудував ветклініку мрії. Бо ще сорок днів не пройшло відтоді,як ми його поховали.  З перших днів на фронті. Загинув від ворожої арти. Втрачаємо найкращих.

НАСНИСЬ, ПОВЕРНИСЬ Барс на щастя живий, читає лекції студентам з окопу, його кохана повернулася до створення ліків з натуральних препаратів, їх дочка з бабусею в безпеці за кордоном. Коти вдома. І, здається, кошенята знову будуть.

ЗАКОХАТИСЯ НА ЗЛО Лео відправив свою половинку до Польщі, донатить на армію і чекає на повістку.

ВІДДАЙ МОГО СИНА Я знаю, як ви його не любите. Але він одразу пішов у ТРО і тепер в армії, хоч батько намагався його відмазати.

ПОЛОВИНКИ та   РЕЦЕПТ КОХАННЯ Ведмідь Працює в автомайстерні, лагодить те, що можна полагодити й доводить до ладу те, що перегнали з-за кордону, бо машини на війні  просто розходник. Марія з Мишком в евакуації.  Ведмідь чекає на повістку. Віка тут, керує банком, у них зараз труднощі, але то таке в кого їх зараз нема. Валерій та інші зірки шоу Сірожі продовжують по можливості підтримувати канал. Валерій – з фронту. Батько Сірожі вивів дружину з майже оточеного селища , тепер вони живуть у квартирі сина, бо їх дім ремонту не підлягає. Батька хвилює не це, а те, що його агрохолдинг працює у надважких умовах. І пшеницю вивезти до тих. кому вона вкрай потрібна, неможливо. Але останнім часом у цієї проблеми намітилося вирішення. Художниця Немо і мала зараз у Чехії, Немо продає картини й перераховує кошти на ЗСУ. До їх скарбу ворог не дійшов Сірожа каже, що і не дійде, бо він не пустить.

ШОУ БЕЗ МЕЖ Тарас повернувся з Лондона, допомагає батькові. Виробництво перенесене на Західну. Чекає повістки. Дарі там нелегко з близнюками, хоч австралійська бабуся допомагає. Вона там влаштовує перформанси й агітує за допомогу Україні. Хоня їй допомагає.

Давайте на цьому зупинимось. Бо розказати можна про кожного. І не тільки про людей (до речі ні одна тваринка не постраждала, але це нелегко далося тим, хто ними опікується)

Ми всі зараз робимо. що можемо, й чекаємо тої миті, коли настане перемога.

І отоді нам треба буде працювати втричі більше.

Дякую Анні Пахомовій за чудову ідею. 

Побачимося в коментарях )

 

 

Оригінал статті на Букнет: На війні, як на війні – флешмоб. І арти)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"