Наші найбільші факапи

Наші найбільші факапи

Наші найбільші факапи

Всім привіт! 

 

— Ми запізнюємося, ходімо, — він простягнув мені руку. 

Я встала, ледь переступаючи ногами.

— Нічого, з кожним днем буде все легше, — заспокоїв мене шеф. — А потім ви почнете отримувати задоволення від самого процесу. 

— Якщо не помру тут, на доріжці, — тієї миті такий перебіг подій здавався мені цілком реальним. 

Він відвіз мене додому і сказав, щоб я прийняла душ і перевдягнулась, а за десять хвилин чекала біля під’їзду. Ну, ОК, у мене вже не було сил для суперечок. А ще ж цілий робочий день потрібно відпрацювати! 

Швиденько сполоснулась, одягнула легку білу сукню, причесала волосся. Мені було важко навіть руки піднімати, тому не стала його вкладати, залишила розпущеним. Але макіяж вирішила зробити.

Визирнула у вікно — знайома чорна машина вже стояла біля під’їзду. Почала спускатися сходами, ноги нили нестерпно, але я трималася. Не дочекається, щоб кепкувати наді мною. Вийду гордо, як королева. 

Я відчинила двері під’їзду, продефілювала по ґанку, спустилася на доріжку, вимощену плиткою, і тут мій підбор потрапив між двома плитками, нога підігнулася, і я впала, боляче приземлившись на руки і коліна. В цілому це було ганебне видовище, але я б його пережила, якби за всім цим не спостерігав шеф. 

У нього вже, мабуть, склалося про мене враження, як про недалеку, ледачу дурну невдаху, яка всюди запізнюється і падає на рівному місці. Від такої життєвої несправедливості, мені на очі навернулися сльози. 

Я стояла серед двору і шукала в сумці хустинку, щоб витерти брудні руки, не могла знайти, і плакала від розпачу та власної безпорадності. 

Раптом хтось простягнув мені пачку паперових носовичків. Так, то був шеф. Він стояв поруч цілком незворушний, немовби нічого й не сталося. Я взяла один носовичок і витерла обличчя, розуміючи, що косметика розмащується і від того буде ще гірше. 

— Сідайте в машину, — звелів він мені, і я послухалася…

 

Переходьте за посиланням або тисніть на картинку  і читайте книгу повністю! 

 

Також запрошую усіх охочих приєднатися до моєї творчої сторінки у ФБ!

 

#я_божеволію_без_тебе #любовний_роман #жіночий_роман #сучасна_проза #романтика #бос_і_підлегла #дуже_емоційно #букнет

Оригінал статті на Букнет: Наші найбільші факапи

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"