Нахаби як вони є…)

Нахаби як вони є…)

Нахаби як вони є…)

Хороші поганці, погані хорошці, ох, як же я люблю таких персонажів! Сьогодні підготувала для вас добірку з 9 нахаб в якості головних персонажів книжок. Я не буду казати назви книжок прямо поруч з описом нахаби, однак дам вам арт з усіма обкладинками і активне посилання на книгу з кожним нахабою. Ну що ж, поїхали? 

Нахаба №2: “Він – спадкоємець заможного батька, успішний бізнесмен, любитель вуличних гонок і азартних ігор. Він був повністю задоволений своїм життям, до того часу, як у його двері не подзвонила наївна дівчина-студентка, яка заявила, що хоче зняти в нього кімнату…”, читати про нього тут. 

Нахаба №3: “Він дуже нахабний і самовпевнений. Але весь його гонор злітає з появою зведеної сестри. Він мріє її спекатись навіть не підозрюючи що закохався в незграбне нещастя з першого погляду”, читати про нього тут. 

Нахаба №4: “Він нахабний, самозакоханий, безпринципний, пре, мов танк, якщо чогось хоче. А ще він її перше кохання та її новий бос. Вони ненавидять одне одного й мають для того причини, але й кохають не менше.”, читати про нього тут. 

Нахаба №5: “Він потрапив до виправного закладу для золотої молоді, щоб не соромити татка. І як такого нахабного красеня виправити дівчинці-психологу, яка проходить практику в цьому закладі? Нахабний мажор проти Зигмунда Фрейда в спідниці. Хто кого?”, читати про нього тут. 

Нахаба №6: “Дівоче серце завжди гостро реагує на нахабного спокусливого красунчика. Але чи може він запропонувати ті стосунки, про які мріє Анжеліка?”, читати про нього тут.

Нахаба №7: “Один будинок на двох? Це не те, чого бажала Скарлетт, купуючи житло. Вона не очікувала, що в комплект вона отримає Нахабу. Він нікуди не збирається і вона також – боротьба за територію розпочинається… Та чи лише за будинок, можливо, і за серце?”, читати про нього тут.

Нахаба №8: “Він мажор, який бажає розважитися й хоч якось розбавити сіру буденність у коледжі. Вона  стає жертвою обставин та гри, де Мага сперечається на те, що Кріс опиниться у його ліжку за короткий час. Проте, все йде не за його планом…”, читати про нього тут.

Нахаба №9: “Брудний і нахабний безхатченко увірвався у життя медсестри Вікторії, немов сніг на голову. Що приховують старий одяг і бездомна зверхність? Чи відкриється серце неприступної жінки назустріч такому неоднозначному чоловіку?”, читати про нього тут.

А ОСЬ ВАМ АРТ З ОБКЛАДИНКАМИ КНИГ, З ЯКИХ ВТЕКЛИ НАШІ НАХАБИ:

 

Впізнали якихось з нахаб?)) Читали про когось з них?)))

До речі, вже завтра зранку, на моє день народження, почнеться викладка історії ще одного нахаби, моєї чергової новинки в співавторстві. Тож зазирайте на букнет, щоб не пропустити.

Ну і авжеж додавайте до бібліотек книги про нахаб =)) Кожна з них унікальна і цікава)))) 
Ваша Влада Холод. =) 

 

Оригінал статті на Букнет: Нахаби як вони є…)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"