“Наречена для боса” за найнижчою ціною + сюрпризи

“Наречена для боса” за найнижчою ціною + сюрпризи

“Наречена для боса” за найнижчою ціною + сюрпризи

Вітаю, любі! Сьогодні я підготувала для вас максимально можливу знижку на мою книгу “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”. Буктрейлер на книгу можна подивитись тут.  (до речі, в мене в інсті є буктрейлери до більшості моїх книг, запрошую підписатись, щоб подивитись))

“Сім’я Маші ніколи не вірила в неї. Вони хотіли віддати весь сімейний бізнес молодшій доньці. Вона не змирилась та вирішила побудувати власний бізнес… Однак її мрії про швидкий успіх розбилися вщент і вона пішла працювати секретарем у іншу фірму.

З новим босом одразу промайнула іскра, але вони пообіцяли один одному не псувати їх ділові відносини… 4 роки… І вона хоче піти далі та розвиватись… Звільнитись… І написати круту книгу.

Маша думала, що вже не кохає його, але… цікава пропозиція від майже колишнього боса та час проведений разом покажуть чи є це правдою. Та чи зможе вона все таки втілити свою нову мрію…

Якоби мені дали текст книги, та сказали відгадай хто автор? Я б одразу вказала на Владу. Чому? А тут все просто, то @smetanina_anfisa_mihailivna у власному особливому стилі подала історію про зростання як особистості та правильні почуття, що мають бути у кожній парі.

Хоча в цій історії є все-таки декілька цікавинок, що дуже приємно здивували, та змусили поглянути на творчість автора із іншої сторони:

❣️Опис їжі. Маша уміє смачно готувати і тому, часто можна зустріти «легкий» опис їжі, що вона готувала. І це було так смачно написано, що я інколи ловила себе на думці, що треба щось смачненьке з’їсти. Тому беручись за цю історію не сідайте біля холодильника =).

❣️Читати такі книги дуже корисно, бо автор додала багато цікавих фактів реальних із життя, що дозволяють розвивати кругозір, як будильник, що смажить бекон. Тому прочитавши просто красивий роман можна дізнатись про неймовірні речі, що нас оточують.

❣️Також, в цій книзі дуже яскраво показано одну важливу річ – у відносинах потрібно казати, по те, що нас “мучить”. Це дуже важлива річ і я дуже приємно здивована тим, що це яскраво продемонстровано.”

Дякую @i._.love._.read за відгук!

Картинка:

СЬОГОДНІ 7.09 МАКСИМАЛЬНА ЗНИЖКА, ПЕРЕХОДЬ І КУПУЙ

А також обіцяні сюрпризи! Сьогодні окрім моєї знижки є знижки на цікаві та дуже різні книги моїх колег:

Романтичний детектив “За стіною” від  Мар’яни Долі, моєї співавторки по завершеним книгам “Він тебе програв. Ти тепер моя”(до речі, якщо ви купуватимете в мене вперше, то вас чекає дуже вигідна знижка на мої книги, 30%)), “Служниця” і нашій новинці “Троє в будинку, не рахуючи дитини”(тут у нас щоденні оновлення, якщо ще не читали, щиро запрошую, обіцяю, такої книги ви ще не читали, таке собі легеньке чжч ахахах від Влади Холод і Марʼяни Долі)) 

Гаряча історія про зведених “Ісая. Реванш” від Анни Харламової

Роман про багатих і знаменитих “Заради кохання” від Ксенії Чейз

Історія про сильні почуття “Відчайдушне кохання” від Софії Чайки

Книга з вагітною героїнею “Втрачене кохання ”  від Юліанни Бойлук

Щиро запрошую до цих історій за знижкою, а також до моєї книжечки “Зіграй мою наречену. Наречена для боса”
Всі ці знижки тільки для вас =)) 
Дякуємо, що купуєте книжки і підтримуєте авторів, і особисто мене авжеж!))) 

Оригінал статті на Букнет: “Наречена для боса” за найнижчою ціною + сюрпризи

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"