“Наодинці з ошуканкою”. Цитати

“Наодинці з ошуканкою”. Цитати

“Наодинці з ошуканкою”. Цитати

Добрий вечір, любі читачі!

Сучасний “шахрайсько-любовний” роман “Наодинці з ошуканкою” уже перетнув свій екватор, тож вирішила поділитися кількома невеличкими цитатами з платних частин для тих, хто ще вагається — купувати чи ні. (І ще маю до вас запитання, дочитайте, будь ласка, пост до кінця:))

 

Отож цитати:

 

— Ти ж казала, що не пручатимешся, — прошепотів Сергій.

— А ти казав, що доки я з тобою, я у безпеці.

— У безпеці від інших, а не від мене.

— Тоді від інших ти мене захистиш, а від тебе я повинна захищатися сама?

— От бачиш, ти здатна боятися. Навіщо тоді лізеш на рожен?

 

***

От тепер Лія дивувала по-справжньому. До цього вона була як Місяць, лише один бік якого видно з Землі. Але тепер Сергій почувався астронавтом, якому вдалося зазирнути на інший бік. За образом хитрої, небезпечної шахрайки, виявляється, ховалася чуйна дівчина, що не могла дивитися на страждання тварин.

— Ти набагато краща, ніж здаєшся, — прошепотів він.

— Люди часто здаються не такими, якими є. Колишній власник Пірата, наприклад, здавався вкрай приємним, ввічливим співрозмовником, інтелігентом, навіть дивувалася, коли мені його замовили. Дивувалася, доки не побачила справжню личину.

 

***

— О, я багато всього відчуваю. Лалі, наприклад, досі хочу звернути шию. Зося мене повеселила. На Оксану ще злий через хаос в офісі і її довгий язичок.

— А як щодо Лії?

— А Лії я не знаю. Зовсім.

 

А ось – УВАГА! СПОЙЛЕР — маленька цитатка з глави, яка вийде завтра:

Не міг і не хотів більше тримати її у клітці, але потайки боявся: що коли Лії тепер стане забагато? Настільки забагато, що потім зменшити дозу (і градус) вже буде неможливо.

Це майже як з алкоголем — після двадцятип’ятиградусного бурбону не варто пити слабоалкогольний сидр. Та й не захочеться йому ніякого сидру після такого бурбону, як вона. А між тим, про це слід уже замислитися — “іміджевий крок”, який Сергій запланував на “колись потім”, було б корисно здійснити найближчим часом.

 

 

І ЩЕ ОДНЕ. “Наодинці з ошуканкою” — моя десята, можна сказати ювілейна, книга на Букнет. З цієї нагоди планую спеціальний пост у блог після її завершення або ще у процесі. Тож запитання: пост на яку тему, дорогі читачі, ви прочитали б з більшим задоволенням — “10 книг — 10 авторських секретів” чи “10 особливих фактів про авторку”?  

Оригінал статті на Букнет: “Наодинці з ошуканкою”. Цитати

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"