#мої_секретики Флешмоб від Каміли Дані

#мої_секретики Флешмоб від Каміли Дані

#мої_секретики Флешмоб від Каміли Дані

Всім привіт:))) ❤️❤️❤️

В цьому блозі хочу з вами трішки познайомитися та розповісти про себе:)))

Хто не знає, мене звати Ірина. Тому мій псевдонім виходить саме з цього імені та його означення.

Мені 27 років. За освітою я вчитель хімії та біології і працюю у школі.

Ще минулого року мені кортіло втілити в реальність давню мрію. З підліткового віку я складала вірші, писала казки та друкувала їх у шкільних журналах. Тому мрія стати письменником сиділа десь глибоко в мені, проте ніяк не проявлялася. Хоча я мріяла стати й співачкою, і лікарем… та все ж таки зупинилася на професії вчителя. Лише зараз розумію, що задоволення мені ця робота не приносить, хоча насправді я дуже люблю дітей.

В лютому місяці минулого року я зареєструвалася на букнет в якості читача. І саме тут я захопилася книгами настільки, що самій захотілося спробувати себе в ролі автора, письменниці:))) Звісно, який з мене письменник – це вирішувати вам, читачам. Але скажу відверто, без творчості та писанини жити я не можу! В моїй голові постійно відбуваються якісь події, генеруються нові ідеї, вимальовуються сюжети, що зрозуміють мене лише такі ж схиблені на творчості, як і я (вибачайте, любі автори!).

Моє дитинство не було солодким. Я постійно мріяла втекти з батьківського дому. І я тікала. Спочатку, як була маленька, тікала до бабусі з дідусем, а потім як подорослішала та мала вже хлопця втекла назавжди – вийшла заміж. Але й тут не склалося якнайкраще. З чоловіком ми розлучилися, тож майже рік я вже сама.

Саме з того часу, коли з чоловіком почалися проблеми, я почала писати. Моральні знущання над собою та внутрішні переживання дали поштовх до творчості. Відгуки читачів дали мені зрозуміти, що я ще комусь потрібна, що можу привнести в життя якусь радість своїми творами. Тому тепер книги для мене – це все моє життя. І нещодавно я відсвяткувала свою першу річницю в якості автора;)))

Але знали б ви, як я ненавиділа в школі читати! Ооо, прочитати якийсь твір з літератури – це було просто знущання для мене. Хоча повністю прочитала роман “Майстер і Маргарита” М.Булгакова і з тих пір дуже люблю фантастику й фентезі.

Про книги не буду говорити, ви ж можете зазирнути на мою сторінку й подивитися самі. Лише скажу, що кожну свою книгу я пишу з душею і майже в кожній моїй історії є якась частинка, епізоди чи події з мого життя. Мені так легше писати, бо тоді я переймаюся долею героїв сповна.

Я дуже люблю природу та музику. Саме ними надихаюся та заряджаюся позитивом, а також це допомагає мені в створенні нових ідей для книг. А без музики я навіть не пишу;)

Наостанок хочу вам відкрити завісу свого життя ще трішки – показати нещодавні фото.

 

Ось така в мене історія та мої секретики;))) Якщо щось цікавить, питайте в цьому блозі, з радістю відповім на всі ваші питання))) Буде цікаво з вами познайомитися ближче;)))

Ваша Рина Мир;)))❤️❤️❤️

Оригінал статті на Букнет: #мої_секретики Флешмоб від Каміли Дані

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"