Мої секрети. #флешмоб від Каміли Дані.

Мої секрети. #флешмоб від Каміли Дані.

Мої секрети. #флешмоб від Каміли Дані.

Привіт усім, сподіваюсь я не пізно. Але мені теж є чим з вами поділитись. І так… Почнемо. 

Заміж я вийшла дуже рано, в 17 років. Переважно через те, що хотіла втекти. Я подорослішала теж дуже рано. Чоловік звісно в мене перший і поки, що єдиний. Як би я на нього не злилася і не хотіла прибити. Але я його кохаю. Від щирого серця. Розлука в тиждень, це для мене пекельна мука.

Закінчувала технікум, я дуже важко. Так, як на той час була вагітна. Мій син, народився у мої 18 років. І я не шкодую, ні про одну хвилину. Навіть тоді, коли мені довелося майже всю вагітність пролежати в лікарні. Але й тоді я була щаслива. Я люблю дітей і обожнюю до скреготу в зубах. Заради них, я зібрала себе. Покращила. 

Якщо чесно… Мене ніхто нічому не навчає. Як готувати, прати, чи навіть прибирати, пекти. Всьому навчалася сама. І зараз, кожне день народження, я показую свої шедеври. Адже я хочу, щоб у моїх дітей було все найкраще. Навіть тоді, коли говорять: «Нащо ти все, це затіяла. Вони ж все одно нічого не будуть пам’ятати». На, що я завжди злюся і відповідаю: «Зате я буду пам’ятати, які щасливі в цей момент були мої діти» Тай зараз є камери. 

Почала писати, я від образи. Ще два роки тому. Ми з чоловіком тоді, були наче кіт із собакою. Постійно за щось зачіпались і зціплювались. Написала тоді наче п’ять книг, але букнет зараз з низ бачить тільки дві. Які я, як могла, так і переробила. І звісно ж на новій сторінці, я вже десь більше чотирьох місяців. Ого… Я вже з вами досить давненько. 

Читати, якщо чесно я не любила, жах. Я почала читати тільки два роки тому і мене втягнуло. Хотіла ще і ще. І при цьому я читаю дуже швидко. Я можу за день, два, прочитати книгу в 400 ст. І навіть зараз пам’ятаю, як колись прочитала свою першу книгу. Це була книга Анни Харламової   «Я твій бос!». Пам’ятаю кожне відчуття, кожен  подих, який я тоді робила і просто фанатіла від тих героїв. 

Зараз же у мене не вистачає часу на читання. Інколи хочеться зірватись, кинути все і зануритись в книгу. Але не все так просто, як пишеться. 

Секретів у моєму житті вистачає. Мені б не вистачило написати і шести книг, про моє життя. Яке було звісно ж не солодке, як мед. 

В мене завжди змінюється хобі, як і настрій. Інколи я горю ідеєю і ось уже майже її втілюю, а потім полум’я гасне і все… Ця спроба відкладається в довгий ящик.   

Я дуже довірлива людина, мені можуть брехати в очі і я буду в це вірити. Також, я швидко вибачаю. Позлюся з годинку і все. Проходить злість, як фанера над Парижем. 

А ще, я дуже войовнича. За своє буду стояти до кінця. Якщо треба, то й по голові нагримаю. І звісно ж нагримаю, бо колись таки гримала. Навіть хлопців. Хоча переважно дружила я більше саме з чоловічою статтю. Так, як на вулицях будинків у нас були одні хлопчаки. І вони завжди мене втягували у чергову авантюру. Ех… Дитинство. 

Трішки розповіла і того досить. Про книги не буду. Ви ж і самі все читаєте. Та й писати довго. 

Хочу подякувати Камілі Дані за такий чудовий флешмоб. Хоча б трішки та й щось розповіла про себе. 

Кого, що цікавить запитуйте. Радо всім відповім і нічого не приховаю. 

Запрошую також на свою сторінку Марі Керімей

Оригінал статті на Букнет: Мої секрети. #флешмоб від Каміли Дані.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"