Мої секретики. #флешмоб

Мої секретики. #флешмоб

Мої секретики. #флешмоб

Доброго дня мої любі читачі та колеги☕

Сьогодні я зрозуміла, що за пів року перебування на сайті я жодного разу нічого не писала про себе. Отож вирішила трішки розповісти про себе і пропоную своїм колегам #флешмоб під назвою «Мої секретики».

Розпочнемо з початку:

Я народилася в маленькому містечку Вижниця, що на Буковині. Згодом переїхала до писанкової Коломиї, а ще згодом до великого та жаркого Мілану.

Вік :31,з хвостиком.

По гороскопу – стрілець.

По року – змія.

Улюблений колір: не маю, бо не дуже на них розуміюсь, колись думала, що дельтонік, але як я знаю то жінки не хворіють цією хворобою)))

Улюблена книга: «Звабити негідника” Лорен Хат.

Маю двох чудових діток, донечку – 10 років та синочка – 8 років. І звісно чоловіка;)

Про характер писати не буду)))

Читала всіляки невеликі (цікаві книжечки) з дитинства, навіть бібліотекарша плакала за мною, коли я переїджала. Не було такої книги, казки чи оповідання яке я не прочитала в шкільній ббібліотеці. Паралельно зі школою навчалася в музичній школі по спеціальності фортепіано. Проте подальша доля в нас з цим інструментом не склалася, за 7 років навчання муз.школі я просто не могла на нього дивитися. Тому закінчивши школу, вступила на курси провідника пасажирського вагону, адже завжди мене приваблював стук коліс, а ще там можна було читати. Я пам’ятаю як тільки почала працювати, то возила за собою кульок книгJ)). А потім відкрила для себе електронні книги і мене перестали боліти руки від носіння тяжкого.

Читаю всюди, на роботі, в метро, трамвай, пляж – неважливо, і пишу теж. Фільми не дивлюся, колись, може роки три тому підсіла на дорами(азіатські серіали) але мені швидко набридло і я ще раз переконалася, що для мене найкраще дозвілля – книга! Читаю на український, російській та італійською.

Проте, щоб писати ніколи не думала до тих пір, поки не почала ловити себе на тому, що на середині книги я просто залишала твір по одній причині – я все це знала і навіть знаю чим це закінчиться, тобто не цікаво. Одного разу пожалілася своїй коліжанці і вона мені сказала наступні слова: «Я не думаю, що це проблема. Ти писати вмієш?! Вперед!». Ось тоді я замислилась. Довгих три місяці дивилася на word,та гіпнозувала. Роздумувала та давала собі умовних ляпасів, що я не зможу, адже до філолога мені,як козі до неба))). Але одного вечора я вирішила спробувати.

Книгу КРАЛЯ писала шість місяців, писала – видаляла, навіть точно не пам’ятаю скільки разів. А потім наважилися і виклала на Букнет, нікому нічого не повідомляючи. Я хотіла зрозуміти, чи буде подобатися хоч комусь моя фантазія та відвертість. А після того як на мене підписалися моя ж подруга не знаючи, що то я, вирішила, що буду продовжувати. Звісно згодом я зізналася, вона була шокована))).

Історія ІРИНИ ТА ВАЛЕНТИНА народилася за тиждень до 14лютого. Я написала її буквально за тиждень. Адже не могла себе зупинити. 

Про історія ЛЯЛЬКИ ТА МИШКА скажу тільки одне – обожнюю їх двох, адже я всі емоції перенесла разом з ними, і звісно ЄВА З ЯРОМИРОМ– які полонили мене однієї ночі і не відпускали до останього слова. Та й взагалі всі мої герої для мне як рідні і я люблю їх всім серцем. 

ІМПЕРІЯ ГРОМУ  народилася теж випадково, під час написання Шлюбної Ночі.

А тепер відкрию декілька секретиків;)

Я дуже вульгарна людина((( справді! Думаю ви зараз смієтеся, або дивуєтеся, але це правда. Добра але вульгарна. 

Люблю сало з часником і самогонку! Так, так знаю це не модно, ось така я! Пиво з таранькою, звісно я таке задоволення собі можу рідко дозволити, адже не має на це часу))).

Страшенно боюсь висоти та грому з блискавкою! До тепер ховаюсь під ковдру))).

А тепер відповіді на Ваші запитання.

Живу я наданий момент за кордоном. Спочатку я їздила туди – сюди, а на ПМЖ залишилася більше п’яти років тому. Як каже мій чоловік -загальний стаж 8,5років.

Чому пишу відверто? Тому що так відчуваю. Не знаю я взагалі пишу те, що відчуваю кладу себе на місце героїні чи героя. Відверті відео не дивлюся. Каюсь, колись перечитала цікаву інструкцію.

От такий Ваш автор))) якщо є запитання залюбки відповім)

Запрошуючи всіх колег приєднатися до флешмобу.

Ваша Каміла♥️

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Мої секретики. #флешмоб

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"