Мої секретики!) # Флешмоб від Каміли Дані

Мої секретики!) # Флешмоб від Каміли Дані

Мої секретики!) # Флешмоб від Каміли Дані

 Привіт! Моя колега стала ініціатором цікавого флешмобу, проте я кілька днів зважувалась та думала, що ж я можу про себе таке розповісти, особливо враховуючи те, що мої читачі нічого про мене не знають))) Іноді мені здається, що я проста наче двері, а іноді я сама для себе таємниця)) Ну, що ж, спробую поділитися, а якщо виникнуть якісь питання, то Ви можете поставити мені їх у коментарях.

В дитинстві була занадто допитливою дитиною, фантазія в мене почала працювати вже тоді і я частенько вигрібала за свої витівки))) Моя бабуня на свою голову навчила мене дуже рано читати та писати, тому в свої майже п’ять років я писала у сусіда на заборі все, що я про нього думаю. Не подобався мені той дядько))) Взагалі навчалася дуже добре і за фахом я економіст менеджер бізнесу.

А от заміж вийшла дуже рано, в 17 років, і не тому що залетіла, як тоді думали наші родичі, ні моя перша дитина народилася лише через три роки після весілля. А тому, що мені дуже кортіло стати дорослою, мати свій дім))) Така собі дивачка)) До того ж я сама запропонувала зустрічатися, а через рік зробила своєму майбутньому чоловікові пропозицію одружитися)) Досі йому це згадую)) Нашу Уляну з книги «Без зайвих слів» я трохи списую з себе, щоб Ви знали)) Звуть мого чоловіка Андрій, він був у мене першим, як і я у нього, і разом ми прожили вже більше двадцяти років. Одного разу, взявши ініціативу в свої руки, я стала щасливою, але точно тепер знаю, що кохання це не «ах» та «ох» – це мудрість, відповідальність та труд двох людей, які хочуть бути разом, навіть незважаючи на те, що вони стовідсоткові протилежності. Маю двох чудових синів – Богдана та Ярослава. Своїх дітей люблю понад усе, а тварин люблю, мабуть, більше ніж людей. Народилася та живу в Україні, але всі родичі з маминої сторони, як і мама, білоруси. За гороскопом я діва-дракон. Іноді буваю мегерою))

Обожнюю грозу, майже до оргазму балдію від блискавок та грому, і до нестями люблю зоряне небо! А ще обожнюю осінь, особливо вересень)

Писати почала давно, якось несподівано відкрила в собі цей талант. Одного разу моя молодша сестра зламала ногу, тоді їй було 20, а у мене були вже малі діти, вона страшенно мучилася від болю та нудьги, і мені захотілося її розважити чимось особливим. Пізно ввечері я взяла ручку, аркуш паперу і…почала писати свій перший фентезійний роман. З тих пір не зупиняюсь, а моя сестра досі мій відданий читач і моя найкраща подруга.

Про свої книги розповідати не буду, бо це прийдеться писати до вечора, їх дуже багато і всі вони є на моїй сторінці. Нещодавно у мене виникала думка видати мої книги в паперовому варіанті, але деякі пов’язані з цим нюанси та закулісні моменти авторського світу викликали у мене певне розчарування, тому я призупинила цей процес. Я не настільки амбітна людина, щоб зі шкіри геть лізти аби тільки надрукувати свою книгу, повісити медаль на груди, корону набакир і «фсё, тепер я справжній письменник». Ні, я кайфую від процесу написання та спілкування зі своїми читачами і поки що мені цього достатньо. Щиросердно дякую, що дочитали до кінця ці мої теревені!) Сподіваюсь, що трохи розважила Вас, а не вкрала Ваш час)))

З любов’ю та повагою, Ваш автор Лаванда Різ)  

Оригінал статті на Букнет: Мої секретики!) # Флешмоб від Каміли Дані

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"