Мої секретики# флешмоб від Каміли Дані

Мої секретики# флешмоб від Каміли Дані

Мої секретики# флешмоб від Каміли Дані

Отже, всі традиційно починають з того, де народилися і живуть, то ж я не стану вийнятком.

Мені… достобіса років. Насправді лише (дівчатка, не вбивайте, бо реально рахую на калькуляторі, бо постійно забуваю!) 29, і за гороскопом я та ще коза! За іншим – стрілець)
Завжди вважала, що дітей краще заводити раніше, бо потім буде занадто рано чи лячно. Та й нормально погуляти, коли тобі 30-35 хотілося, а не з малечею панькатися. То ж я щаслива мати доньки та сина) Цікавий факт про моє особисте життя – мій чоловік двічі відбивав мене в інших хлопців з одним і тим самим ім’ям. Не думайте, що я така легковажна, бо ж кожного разу на це йшла бісова купа місяців, але я жодного разу про це не пожалкувала! 
До речі, першу книгу написала саме завдяки його підтримці (це була “(не)Дитяча казка”, і на це пішло більше як рік! Зараз аж смішно!). Інколи годинами могли переписуватися, імітуючи розмови героїв. 

Як всі маленькі дітки, я завжди хотіла собі цуценя, але всі рідні були проти. В чоловіка та ж сама історія, то ж тепер в нашій родині є Мія (вона кане корсо, як і Цербер зі “Спарингів”). 

Фантазія моя….буйна. Дуже. А ще я доволі жорстка в оцінці буваю, то ж це вибуховий мікс. 
Щовечора раніше про себе продумувала різні казки (читати не любила особливо, а мені хтось читати відмовлявся, бо ж велика вже). Перша незавершена робота – підліткове фентезі про трьох сестер, котрі потрапили у минуле до лорда-перевертня (ні, світ звичайний, то ж гг це не афішував). 

На всі 100% впевнена, що любов до книг і письма привила мені моя бабусі. Навіть ремонтуючи книги вона завжди казала, що “треба їх полікувати”. Саме вона й стала моїм першим читачем. Через її вплив вважаю неможливим викидати книги – дарую їх, віддаю у бібліотеки, жертвую на буккросинг, але не викидаю. 

Поки час, коли можу відпочити, бо ж сиджу у декретній відпустці (всі матусі разом поржали, схопилися за животики й витерли сльозки, бо ж всі ми “відпочиваємо”). Але насправді, якби не книжки – з’їхала б з глузду – без цього мізки геть інакше працюють. В інший час працюю у суді й знаю зворотний бік правосуддя (що не всі судді погані, і далеко не всі з них самодури й хабарники, як чимало людей вважають). Багатьма з них захоплююся й вірю, що саме через них певні ідеї вдасться просунути. 

Трошки про книги та ідеї) 

Надихаюся буквально усім – музика, погляд, сон, якийсь необережний рух і все – погнали! Тому дуже часто доводиться сюжети “ставити на паузу” й не розвивати їх далі, що б не перегоріти.

Тепер просто сухі факти))
Стрибала з парашутом

Маю два татуювання

Будучи малою, хотіла, щоб нога була 42 розміру, бо ж братові ролики завеликі (слава богу доросла ніженька лише до 36)

Ніколи не публікую книгу, якщо не дописала її й не виловила “тарганів”

Люблю важкий рок, класичну музику та інколи – попсу

 

 

Персонально для Кристини Асецької розповідаю про Аріну та Діму)
Ідея з’явилася ще минулого літа, але я працювала над іншим проєктом і не дуже хотіла його переривати. Коли ж побачила конкурс, та ще й зрозуміла, що минула робота не йде – вирішила взятися за Спаринг. Але, напевно, я так нею загорілася, що навіть втіливши історію у життя, не змогла з ними розлучитися. Здавалося, що я щось не розповіла собі та читачам. Бо ж це не ті герої, в яких все буде мило й ванільно. Та й опускати їх до звичайного побуту не хотілося. Саме тому вирішила розставити всі крапки над “і”. Сторінок на 10, не більше (ха-ха-ха!!!), та вони знахабніли, притягли чомусь Даню, вирішили розлучитися та взагалі поводилися так, наче вирішили потріпати мені нерви!

Загалом, я не планувала повноцінну книжку й друга частина буде трохи меншою, але й на оповідання вона вже не тягне)

Оригінал статті на Букнет: Мої секретики# флешмоб від Каміли Дані

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"