Моя бібліотека. Поличка №48 – “Казки про тварин”

Моя бібліотека. Поличка №48 – “Казки про тварин”

Моя бібліотека. Поличка №48 – “Казки про тварин”

На цій поличці розмістилися чарівні казки і ті історії, які лише здаються казками. Для маленьких читачів і їхніх батьків.

Ласкаво прошу вас завітати до казкового світу, в якому після природного катаклізму тварини набули людських якостей. Сьогодні непростий день видався у єнота Ноттена – начальника пожежної частини містечка Вальденфоріста. Браві пожежники відправляються рятувати школярів, які постраждали від пустощів з сірниками трійки розбишак – братиків-вовчиків та ховрашка.

Читати – https://booknet.com/uk/book/gero-valdenforstu-b255591

 

 

 

 

 

Tory_Chameleon “Чотирилапа захисниця”

Шестирічна Оля давно мріє про цуценя, тому, в маленькій картонній коробочці з червоним бантиком вона сподівається знайти саме його. Однак, дівчинці довелося розчаруватися. Виявилося, що там було кошеня. Та Оля ще не знає, на скільки важливу роль відведено йому у її житті

Читати – https://booknet.com/uk/book/chotirilapa-zahisnicya-b147060

 

 

 

 

 

 

Вікторія Неня “Їжак та Ялинка”

Одного разу їжачок вирішив побудувати собі будинок – вирити нірку під деревом. Він забрався в сад до фермера, і став рити нору під яблунею. Коли яблуня сказала їжакові, що фрукти не тільки не виростуть, а й дерево загине, якщо він зіпсує йому коріння, їжак задумався. Ще б! Адже фрукти для нього улюблені ласощі. І тоді, несподівано, їжакові на очі потрапила ялинка, яка в саду була непотрібною, принаймні він так вважав до тих пір, поки не зустрівся з голодної лисицею.

Читати – https://booknet.com/uk/book/zhak-ta-yalinka-b317856

 

 

 

Лідія Тимінська “Звідки у зайця страх”

Чи зможе зайчик врятувати своїх друзів і вибратися з печери живим?

Читати – https://booknet.com/uk/book/zvdki-u-zaicya-strah-b307736

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Килина Лан “Запальна Лариска”

Казка про допитливу дівчинку, яка завжди переходить межі дозволеного.

Її чекає справжня пригода – побувати в ролі скривдженого.

Може це її навчить?

Читати – https://booknet.com/uk/book/zapalna-lariska-b272864

 

 

 

 

 

 

Всі книги у “Моїй бібліотеці” – https://booknet.com/uk/book/moya-bbloteka-na-buknet-b281388

 

Оригінал статті на Букнет: Моя бібліотека. Поличка №48 – “Казки про тварин”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"