Моя бібліотека. Поличка №47 – “Психологічна проза”

Моя бібліотека. Поличка №47 – “Психологічна проза”

Моя бібліотека. Поличка №47 – “Психологічна проза”

Ця добірка присвячена психологічним оповіданням і мініатюрам – трагічним, драматичним, романтичним, з дуже гарним фіналом і тим, що викликають багато думок.

Це мелодраматична новорічна історія, яка нагадує нам, що головними у нашому дорослому житті завжди будуть діти.

Читати – https://booknet.com/uk/book/pd-novii-rk-b294299

 

 

 

 

 

 

 

 

Ліна Алекс “Літня печаль”

Кохати двох – завжди тягар. Та одного разу все ж таки доведеться зробити вибір. Та як бути, коли не можеш відпустити іншого просто так?

Читати – https://booknet.com/uk/book/ltnya-pechal-b141038

 

 

 

 

 

 

 

Сергій Татарінов “Джамал”

Темношкірий хлопець на ім’я Джамал, працював на будівництві без відпочинку, щоб забезпечити свою сім’ю, та на жаль, нещасний випадок забрав у нього руку. Після виходу зі шпиталю, він намагається знайти хоч якусь роботу, але невдало. І чим швидше в нього закінчуються гроші, тим думки про кримінал навідують його все частіше. Чи опуститься він до крадіжки за ради сім’ї?

Читати – https://booknet.com/uk/book/dzhamal-b349696

 

 

 

 

 

Марта Кейс “Палій”

Як одне буденне порушення може зіпсувати життя звичайної людини? Легко, особливо в момент, коли поруч є той, хто бажає сповістити про ваш вчинок у цифровому просторі. Що відчуває людина, яка опинилась по інший бік суспільних барикад? Це історія про те, що чекає кожного з нас, якщо наші помилки хтось оприлюднить в мережі. І як відстояти свої права, якщо це вже трапилось.

Читати – https://booknet.com/uk/book/pali-b350775

 

 

 

 

 

Margarita Brain “Дурман Кохання”

Буденне життя людей не завжди яскраве. Щоб розфарбувати нудне, як здається деяким людям, життя, вони топлять його у чарці або зловживають “квіткою дурману”. Хибний вибір змушує їх втрачати зв’язок з реальністю, рідними та близькими людьми. Таке захоплення позбавляє їх найдорожчого скарбу – життя.

Читати – https://booknet.com/uk/book/durman-kohannya-b205980

 

 

 

 

 

 

Всі книги у “Моїй бібліотеці” – https://booknet.com/uk/book/moya-bbloteka-na-buknet-b281388

 

Оригінал статті на Букнет: Моя бібліотека. Поличка №47 – “Психологічна проза”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"