Моя бібліотека. Поличка №35 – “Повісті фентезі”

Моя бібліотека. Поличка №35 – “Повісті фентезі”

Моя бібліотека. Поличка №35 – “Повісті фентезі”

На цій поличці ви знайдете повісті фентезі. Лячні, історичні, пригодницькі, детективні і романтичні…

У серці Карпат споконвіків існує Українська школа мольфарства. Усім, у кого прокидається Дика Енергія, допомагають опанувати її та обрати свій культ саме там. Та чи усі мольфари прагнуть допомагати людям? Що стається, коли мольфар відкидає свій культ і шукає підтримки у потойбіччя? Як побороти темряву, якщо навіть не бачиш її? Чого хочуть духи та хто у світі живих допомагає їм?

Читати – https://booknet.com/uk/book/kult-vovka-b218645

 

 

 

 

 

Богдана Малкіна”Спадок моєї бабусі”

Маргарита втратила двох дорогих серцю людей – чоловіка та бабусю, проте народила синочка. Залишивши на згадку про бабусю лиш намисто, дівчина продає все майно та перебирається до столиці. Проте прикраса не залишає в спокої ні синочка, котрий постійно до неї тягнеться, ні песика, який гарчить та тримається подалі намиста, ні саму Маргариту – дівчині здається ніби хтось присутній в їх квартирі. А ще бабуся являється у снах…

Що робити, коли тебе жахає дорога серцю річ? Викинути чи змиритись? А може звернутись до людей, котрі в цьому розуміються?

Читати – https://booknet.com/uk/book/spadok-mo-babus-b253430

 

 

Наталія Р “Вража дівка”

Роксана була дівкою вродливою. Павло побачив її і закохався як скажений. На сімнадцяті іменини парубок не міг залишити дівчину без дарунка – перстеник схопив і судженій своїй поніс. Вручив їй срібний перстень, а та візьмись приміряти його на палець!

Коли прийшов час спати, почав перстеник гризти. Промучилась вона з ним до опівночі, а результатів нуль, наче приріс до шкіри! Роксана лягла спати, з надією, що з ранку все-таки його позбудеться. Ти ба! Ще ніколи вона так не помилялась…

Читати – https://booknet.com/uk/book/vrazha-dvka-b252006

 

 

 

Олександра Чернобай “Іду за тобою”

Як можна уявити долю? Це річка з притоками? Чи це сплетіння ниток, яке ми поступово розплутуємо? Я гадала, що знаю свою, що вже давно все розплутала…

Але несподіваний подарунок у вигляді медальйона з «сюрпризом», який я отримала від найкращої подруги, перетворив моє життя на містичну виставу. І ніхто не знає, як вона закінчиться.

Камінь мене обпікає, якимсь чином я знаходжу місця вбивств молодих жінок, а найстрашніше – привиди біля мене оживають…

То хто ж я в цій історії: здобич чи мисливиця?

Читати – https://booknet.com/uk/book/du-za-toboyu-b265758

 

Віра Явтушенко “Павуча каблучка”

«Ні в якому випадку не зніму її! І, нікому ні слова! Я приймаю павучу каблучку» – прокляття чи молитва? Слова, мовлені мною, були почуті і за хвилину змінили моє життя назавжди. Так, в одну ніч, я втратила все у світі людей, крім павучої каблучки та договору, що пов’язаний з нею. Мій палець міцно стискають павучі лапи, а за кожним рухом стежать пронизливі червоні очі. Якби була звичайною дівчиною – померла від страху, але… королеві тіньового світу не варто показувати власну слабкість.

Читати – https://booknet.com/uk/book/pavucha-kabluchka-b252573

 

 

 

Всі книги у “Моїй бібліотеці” – https://booknet.com/uk/book/moya-bbloteka-na-buknet-b281388

Оригінал статті на Букнет: Моя бібліотека. Поличка №35 – “Повісті фентезі”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"