Моя бібліотека. Поличка №34 – “Казкові повісті”

Моя бібліотека. Поличка №34 – “Казкові повісті”

Моя бібліотека. Поличка №34 – “Казкові повісті”

Ця добірка присвячена казковим повістям, які будуть цікаві дітям дошкільного і молодшого шкільного віку, а також їхнім батькам, які хочуть повернутися у дитинство.

Картопляники – це чудернацькі створіння, які живуть біля домівок людей. В цій книзі буде розповідатися про їхні пригоди. Як вони крали картоплю з городу, як збирали яблука в саду, як приручили кротів. Отже, відкривай скоріше книжку і поринай в неймовірні пригоди!

Читати – https://booknet.com/uk/book/kartoplyaniki-b196314

 

 

 

 

 

 

Юлія Зима “Казковий вир”

Чи хотіли б ви дізнатися, що таке “сирне щастя”? А про ставок, у якому усі риби-чоловіки вуса носили? Чому мудрий Карась, що усім поради давав, сам у халепу вскочив? Як Що та Га любов народну міряли і ледь на Венецію усю країну не перетворили?

Тоді вам обов`язково потрібно у Казковий вир!

Читати – https://booknet.com/uk/book/kazkovii-vir-b278224

 

 

 

 

 

Witold Pajgert, Sonia Pajgert “Пригоди Івасика Телесенка та його друзів ”

Люди! Надважлива інформація для вас і ваших дітей! Цілі покоління маленьких українців, усі, хто читав знамениту казку про Івасика Телесика зростали в страшній облуді і омані. Все було абсолютно не так, як нам роками втовкмачували в наші наївні дитячі голови, і я маю докази. Шляхом цілої низки пригод мені в руки потрапив автентичний документ, написаний свідком зовсім недавніх пригод, які проте мають безпосереднє відношення до самих древніх витоків легенди. Кіт Вареник не шкодуючи часу і лап склав хронологію справжніх подій. Походження клану Телесенків, хто така насправді Зміючка, і ще на багато інших питань ми знайдемо відповіді в його рукописі. Не пропустіть розкриття таємниці століття.

Читати – https://booknet.com/uk/book/prigodi-vasika-telesenka-ta-iogo-druzv-b174166

 

ЛесяВ “Дівчинка та кіт ”

Чарівні пригоди зовсім поруч – варто тільки уважніше озирнутися довкола.

“…Великі вуха Кота ледь помітно ворушилися, вловлюючи навколишні звуки, а круглі жовті очі уважно дивилися на дівчинку. На відміну від десятків кицьок, яких Даринка зустрічала до сьогодні, Кіт виглядав досить диким і досить хижим. Дівчинці було складно уявити його біля мисочки з отим котячим печивом, яке постійно рекламують по телевізору. Мабуть, Кіт звик обідати мишами чи необережними пташками, розмірковувала Даринка. Вона спробувала уявити, як Кіт роздирає щойно спійману здобич і здригнулася.

– Моторошна картинка, чи не так? – промовив до дівчинки Кіт, зблиснувши на сонці білосніжними і аж надто гострими зубами…”

Читати – https://booknet.com/uk/book/dvchinka-ta-kt-b274136

 

Лана Дан “Тосько і його пригоди ”

Павучок Тосько мешкав з батьками, братами й сестрами у спальній кімнаті п’ятиповерхового цегляного будинку. Проте, допитливість, бажання знайти друга і природна жага до подорожей покликали його у світ пригод.

Читати – https://booknet.com/uk/book/tosko-iogo-prigodi-b304952

 

 

 

 

 

 

Всі книги у “Моїй бібліотеці” – https://booknet.com/uk/book/moya-bbloteka-na-buknet-b281388

 

Оригінал статті на Букнет: Моя бібліотека. Поличка №34 – “Казкові повісті”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"