Медіаконференція LMF 2023 оголосила програму подій 

Медіаконференція LMF 2023 оголосила програму подій 

Медіаконференція LMF, що відбуватиметься у Львові з 25 по 27 травня, оголосила повну програму подій. Про це повідомляється на сайті Lviv Media Forum.

 

«Одним із завдань Львівського медіафоруму є адвокація України в міжнародних професійних колах. — зазначила Ольга Мирович, голова ГО Львівський медіафорум. — Саме тому ми намагались збалансувати склад спікерів так, щоб серед них були не лише ті, хто нас безумовно підтримує, а й помірковані скептики».

 

Серед спікерів ІХ LMF, які матимуть персональні виступи чи представлятимуть на панельних дискусіях Україну, заявлені: Оксана Забужко, Володимир Єрмоленко, Наталія Гуменюк, Євген Глібовицький, Масі Найєм, Настя Станко, Ольга Руднєва, Андрій Куликов. Разом з ними участь у заходах братимуть іноземні медійники: Хрістофер Оккіконе (Wall Street Journal), Рафаель Міндер (Financial Times), Джанін ді Джованні, військова кореспондентка, Рон Хавів (New York Times/Washington Post) та інші.

 

Також Ольга Мирович заявила, що «панелі LMF 2023 — це нагода для українського громадянського суспільства зробити zoom out і краще зрозуміти логіку десижнмейкерів та експертів з країн Європи та США, наблизитись до розуміння того, як нам знаходити точки перетину та спільні рішення».

 

З повною програмою ІХ LMF можна ознайомитись на сайті форуму.

 

Через виклики й обмеження воєнного часу LMF 2023 відбудеться в оновленому гібридному форматі — офлайн та онлайн.

 

Прямі трансляції відбуватимуться двома мовами — українською та англійською. У глядачів і глядачок буде можливість ставити запитання спікерам і спікеркам у коментарях у режимі реального часу. Дивитись прямі трансляції LMF 2023 можна буде у Facebook та YouTube.

 

Нагадаємо, фокус-темою LMF 2023 буде «Після війни чи перед війною. Як цивілізації перемогти хаос?»

 

Оригінал статті на Suspilne: Медіаконференція LMF 2023 оголосила програму подій 

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"