Марго та єдиноріг, що жив у буфеті: вийшла друком книга кропивницької…

Марго та єдиноріг, що жив у буфеті: вийшла друком книга кропивницької…

Попри всі реалії сьогодення письменниця з Кропивницького Надія Гармазій прагне повернути дітям дитинство.

ї нова книга «Марго та єдиноріг, що жив у буфеті» може дати змогу маленьким читайликам відчути, що диво живе у кожному з нас, а дорослим – нагоду доторкнутися до того дивосвіття, коли вони також були маленькими, гостювали у бабусі і чекали вечірньої казки…

«Поки ти віриш у диво – воно з тобою! У цьому і є головна ідея книги. Віра в диво спроможна зробити наше життя наповненим і сенсовим. І це особливо важливо у нинішній час – впустити диво у своє життя», – відзначає авторка Надія Гармазій.

Чому ця книга варта уваги?

1. Книга з відзнакою. “Марго та єдиноріг, що жив у буфеті” — історія, що перемогла у конкурсі рукописів від проєкту “Читай українською”.
2. Особливий настрій. Дивовижно теплі та світлі ілюстрації української художниці Ольги Кочури творять неймовірну атмосферу — казкову, святкову і трішки кумедну.
3. Читачів чекає захопливий сюжет. Історія гармонійно поєднує несподіванки, пригоди, спів колядок, аромат різдвяних смаколиків, перемогу добра над злом і багато чого ще — яскравого, соковитого, колоритного, неповторного. Ви вже відчуваєте шурхіт у своїй кухні? Можливо, у вас також у буфеті мешкає єдиноріг?..
4. 50 примірників із тиражу будуть подаровані дітям, які втратили дім унаслідок війни. Тож Ваш внесок — це ще й внесок у благодійний проєкт.

Вартість примірника книги, що вийшла у видавництві «Читай українською», – 250 гривень.

Як писала «Гречка», раніше голова Кіровоградської обласної організації НСПУ Надія Гармазій ініціювала та упорядкувала антологію віршів «Поезія без укриття».

gre4ka.info

Прокоментуєте?

Оригінал статті на НСПУ: Марго та єдиноріг, що жив у буфеті: вийшла друком книга кропивницької…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"