Кілька слів від мене! Читаємо!

Кілька слів від мене! Читаємо!

Кілька слів від мене! Читаємо!

Слава Україні!

В цей період… важко всім…

(знали б, скільки разів я видаляла те, що написала, тому і пропущу це).

Так ось…

Певний період я не могла читати. (а читаю я звичайно, набагато довше ніж пишу) і для мене це було трохи дивно, та не могла надовго на чомусь зосередитись, все в голові було зайняте подіями, що відбуваються в країні… та зрештою і це пройшло…

 

І якраз зараз хочу поділитися чудовими книгами, що залишились в моїй бібліотеці… їх я прочитала значно раніше, проте вони залишили після себе чудові почуття, тому… 

p.s.

не буду розповідати про що вони, тільки кину анотацію…

 Міа Натан “Упс”

 Зараз запитаю у вас явну дурню, (бо хто коли правду відповідав на подібне запитання), але не запитати не можу. Траплялося вам на ранок після гарної гулянки нічого не пам’ятати? Зі мною бувало, чесно признаюся. Це достобіса неприємна штука. Але це нічого в порівнянні з тим, коли ти прокидаєшся поруч зі своїм босом та дізнаєшся, що вчора вночі ви одружилися. Скажете, сюжет такий старий та заношений, як стара бабусина кофтина, що її вже навіть моль не бере. А от і ні! Такої історії ви ще не чули! Гарантую!

Лана Іссан “Повне життя, чи на половину?”

Кардинально змінити зовнішність і все своє життя? Неможливо! Так думала Аня, доки після довгої розлуки знову не зустріла чоловіка, у якого давно і безнадійно закохана. Та ще й тепер у неї з’явився реальний шанс носити його прізвище. Але, це не змінює того, що Андрій бачить у ній лиш милу подружку-пампушку, а не кохану дівчину. Як перемогти власні слабкості і суперниць? Як зробити коханого повністю своїм, а не тільки наполовину? Тепла, легка та емоційна історія кохання і схуднення.

Тарас Мельник “Літератор”

Майор Андрій Стеценко розслідує вбивство відомого письменника. Справа з самого початку нагадує йому божевільну оду схибленого фаната, який вирішив позбутися людських кумирів, воскресивши сюжети їхніх книг. З кожним кроком талановитий детектив занурюватиметься у брудні інтриги популярних письменників, щоб врятувати їх від власних творінь.

Усім приємного читання!!! 

Наступного тижня продовжу цей список)))

 

Оригінал статті на Букнет: Кілька слів від мене! Читаємо!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"