Кремінь, киця, яйця…

Кремінь, киця, яйця…

Кремінь, киця, яйця…

            Слава Україні!

            Проте, чому ні, коли є що сказати. Я в блогах гуляю рідко, але сказати завжди маю що))

            Учора я вкотре впевнилася, що різниця між людиною та недолюдиною, яка присунулася до нас зі сходу, просто колосальна. Крім того, цей допис мав бути показаний вам на очі ще вчора, але мене записали в рятувальники чотирилапих, тому довелося взяти відстрочку.  Коли везеш на операцію прекрасну кицю Зефірку, а твій племінник заливається слізьми, бо у подружки страшна рана, якось і світ сприймаєш під іншим кутом. Я сама ту кицю для своїх племінників привезла. Тримасна, грайлива, потішна до любощів, суцільний антистрес, який десь розпоров живота. У ветклініку вона їхала з почетом у три особи. Коли нас зустрів лікар, то аж зареготав, побачивши кортеж пораненої панянки. Потім ми нервували в коридорі, доки їй робили операцію, відбивалися від дзвінків схвильованих дітей, які боялися, що Зефірка додому більше не приїде.

            І отут я згадала відео у фб, коли журналіст дзвонив дружині полоненого орка, аби повідомити, що той в полоні, проте дамочка була на роботі і попросила передзвонити після дев’ятої вечора.

            А ми кицю втрьох привезли. Ще й вмотали в білий рушник, як принчепесу. Різниця очевидна, я людина, вони… Ну, ви й без мене знаєте хто)

            На фоні учорашніх подій, допис зазнав змін. Я збиралася писати про яйця, бо у наших захисників вони сталеві, а в героя моєї книги лишень два, тому мусив ходити до крамниці по курячі, щоб зварганити омлет. Поки ходив, потрапив у передплату. Але ж там характер, мов кремінь: і химер невмитих з рідної землі прожене, і сніданок дівчатам зготує, і читачів довкола себе назбирає. І якщо ви не читаєте про таких чоловіків, то час починати)))

Кремінь (назва клікабельна)

Оригінал статті на Букнет: Кремінь, киця, яйця…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"