Кохання та гумор

Кохання та гумор

Кохання та гумор

Доброго ранку, любі друзі! 

Авторам порталу важкувато поєднати ці дві категорії, але є майстри своєї справи за книгами яких хочеться відпочивати та сміятися з витівок героїв. 

Сьогодні познайомлю вас зі книгою”Мажор” написаною у співавторстві з талановитою Стефанією Лін. 

Хлопчик народився з золотою ложкою у роті й вважає, що від життя потрібно брати все, що хочеш. І що ж буде, коли батько, на період виборчої кампанії, відправить його до інтернату для багатих мажорів? Чи зможе він протистояти перевихованню, якщо на його шляху буде дівчинка-практикант, яка вирішила, що Мажор – чудовий екземпляр для дипломної роботи з психології? 

Уривок

– Давидов, в тебе якого біса сорочка майже до пояса розстібнута? – чую голос нашого накачаного тренера, який доганяє мене вже біля дверей на подвір’я. – Уявив себе безсмертним?

– А ви, коли тримали нас напівроздягненими, то не вважали нас безсмертними? – буркаю у відповідь. – А не запізно у вас прокинулося співчуття?

Тренер щиро посміхається й тре носа.

– То ти в нас жартами розкидатися любиш? – запитує він. – Запишемо тебе до клубу веселих та кмітливих! Будеш нам свято влаштовувати!

– Ага! Зі стриптизом і бухлом! – знову буркаю під ніс.

– А зараз сорочку застібнув і повернувся в кабінет Ясі! Негайно! – гаркнув тренер так, що птахи з дерев здійнялися. – І ще раз вийдеш без її дозволу – будеш покараний!

То це маленьке полохливе дівчисько вже настукало тренерові? Шикарно! Я, навіть, покурити не встиг. Ну начувайся, мала! От тепер ти мене дійсно зачепила. І ти не уявляєш, на що я можу бути здатен!

– А якщо не повернуся в її кабінет? Що зробите? – запитую, поглядаючи на тренера, який спокійно спирається на поручні ганку та дивиться на мене глузливим поглядом.  

– Змушу прибирати в корівнику! – усміхається Андрій. – Твій ніжний носик ще не чув таких ароматів. Куди там тій чоловічій брендовій туалетній воді? Ось ці запахи проникнуть в пори назавжди!

Дивлюся на чоловіка здивованим поглядом. В корівнику? Це там, де корови живуть? Оце була б ржака – Стас Давидов махає лопатою чи черпаком, прибираючи після корівок! Мій друг — Блажений, ржав би голосніше за всіх. Ні, любі, я на таке не підписувався!

– Гаразд! – говорю спокійно. – В кабінет, так в кабінет! Думаю, там пахне приємніше, ніж в корівнику!  

 

А зараз хочу познайомити з цікавими книгами, які в моїй бібліотеці

З чого починаються веселощі? З того, що чотири подруги приїхали відірватись у Вегас! 
Дівчата одна одну попереджають не одружуватись, але одна із них все-таки прокидається з обручкою на пальці. І добре було б щось згадати, але наречена лише уривками пам’ятає ніч. Як все згадати? Запросто – наречений залюбки все розповість, а головне не дасть розлучення. Пригоди розпочинаються.

ЧИТАТИ ТУТ

                                                      

Аферистка проти шахрая. Колоритні троєщинські гопники,  багато обману і вередливий дідусь головної героїні, що розкусив новоявленого зятя-шахрая з першого погляду. Нудно не буде нікому

ЧИТАТИ ТУТ

Антон – холостяк, що не бажає сковувати себе путами шлюбу. Але після одніє випадкової ночі, він зобов’язаний одружитися з донькою свого шефа. Хлопець робить все, щоб позбутися дівчини, проте всі його підступні плани перетворюються на кумедні ситуації, а дівчина вперто не бажає скасовувати весілля. Очевивидно у неї є свої причини, про які хлопцю невідомо.

ЧИТАТИ ТУТ

                                                        

«Він виграв її в карти, тільки вона не в курсі і думає, що зніматиме в нього кімнату! Замість особистої німфи і мало не служниці він отримує незграбну, але дуже милу і наївну сусідку, яка майже одразу полонить його серце. Вона не вміє заварювати чай по дві тисячі баксів, думає, що німфа — грецька квартирантка, та й взагалі вона надто юна для нього, але серцю не накажеш…»

ЧИТАТИ ТУТ

Єва – донька олігарха, тож у житті їй не бракувало нічого. Але вона так допекла батька своїми витівками, що він поставив перед дівчиною умову: вона має відпрацювати півроку в редакції чоловічого журналу, у якості звичайної асистентки. Та тільки на Єву чекає безліч сюрпризів: по-перше, чисто чоловічий колектив, де до неї ставляться, як до “дівчинки на побігеньках”, а по-друге, надзвичайно вимогливий і педантичний бос. Чи пройде Єва це випробування, аби отримати в нагороду довгождане крісло головреда? Читайте у цій веселій книзі з непередбачуваними поворотами сюжету!

ЧИТАТИ ТУТ

Життя Анжеліки стало веселим і цікавим, коли в ньому з’явився Павлик. Однак, важливо, хто він для неї: кохання чи випробування?

ЧИТАТИ ТУТ

В книгах ми звикли, що романи обов’язково має закінчуватися ХЕ. А те, як вживуться оті герої після ХЕ, то вже друге запитання. Тож авторка вирішила порушити всі стереотипи та показати, яке воно життя після весілля. А якщо до всього додати ще й село та свекруху, то настрій на весь тиждень гарантовано. 

ЧИТАТИ ТУТ

 

Запрошую до читання, любі читачі! Сподіваюся, що історії вам сподобаються! 

Ваша Ксенія ЧЕЙЗ!

Оригінал статті на Букнет: Кохання та гумор

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"