Кохання під забороною! Одразу дві книги

Кохання під забороною! Одразу дві книги

Кохання під забороною! Одразу дві книги

Сонечки, привіт! Автор продовжує працювати одразу над двома книгами. Сьогодні вийде чергова глава гостросюжетного та пристрастного роману МІЙ ВІДДАНИЙ ЗАХИСНИК. У цій главі, головна героїня Ангеліна потрапить на своє перше побачення. Та чи  в радість воно їй буде? Чи надовго їй та Ярославу, її опікуну вийде приховувати почуття, які знаходяться під забороною? 

Разом з тим, бажаю порекомендувати до прочитання, чудового автора ЛІКА РАДОШ, та її неймовірний роман КОХАННЯ ВІД ЗАБОРОНОЮ від якого дуже важко відірватися тим, хто цінує сюжети з пристрастю та щирими почуттями. Хоч кохання й заборонене та кого це хвилює? 

Аннотація: 

Одна ніч повністю змінила її життя. У внормований графік та заплановане майбутнє увірвався він і, як буревій почав руйнувати всі стіни, які вона будувала до того. Вона його не чекала, тим більше їй зовсім не потрібні були ні його почуття, ні його кохання… Він йшов по життю легко, не затримуються ніде і ні з ким. Аж поки не зустрів її, жінку, яка віддзеркалювала кожен його вчинок, кожну його думку. Він, не привиклий займати другорядне місце в життя жінки, зіткнувся з такою халепою… ніколи не думав, що раптом перетвориться з завидного нареченого на таємного коханця, секрет, який потрібно приховувати від сторонніх…

Пристрасний кусь:

– Щось трапилось? – запитує, не відвертає погляду від дороги.

Це ж Мет, ми дружимо ще з інституту, знає мене певне не гірше ніж себе. Так і зараз, тільки по моєму важкому видиху, одразу догадався, що я маю йому що розповісти.

– Трапилось. – погоджуюся, рада, що маю можливість виговоритись,

– Я тобі знову зрадила, любий! Матвій криво посміхається.

– Не хвилюйся, кохана! Я тобі пробачаю. Сам не кращий, вчора прекрасно повеселився з однією симпатичною блондиночкою. А в тебе хто? Мені не буде соромно за твій вибір? – кепкує він.

– Соромно не буде. Правда то і не мій вибір був. Пам’ятаєш я тобі розповідала про товариша мого шефа? – починаю я, а Матвій одразу підхоплює мою думку.

– Це той засранець, що має вигляд грецького бога та характер останнього покидька? Який дивився на тебе як на бажаний шматок м’яса? – заходиться сміхом Матвій,

– Що? Таки з’їв тебе? Не стримує себе регоче на все горло. Я й собі посміхаюся. Легенько штовхаю його в руку.

– Та ну тебе! – пробую заспокоїти його, а сама продовжую, – З’їсти не з’їв, та покусати встиг.

Усім приємного читання за чудовою книгою!

 

Оригінал статті на Букнет: Кохання під забороною! Одразу дві книги

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"