“Коронація слова” за фантастичний сценарій!

“Коронація слова” за фантастичний сценарій!

“Коронація слова” за фантастичний сценарій!

Сценарій мого фантастичного фільму “Міаре” отримав цього року “Коронацію Слова”!
Це моя восьма нагорода від цього міжнародного конкурсу.

Про що ця фантастична історія?

Інколи з нашого світу зникають люди. Але що з ними відбувається далі? Дехто з них потрапляє до паралельного світу, у якому можуть здійснитися найрізноманітніші фантазії. Тільки навіщо хтось збирає людей у таємничому місті Міаре? Чи варто міняти свою пам’ять про минуле життя на надзвичайні здібності, подібні до технологічної магії? От лише яку ціну доведеться заплатити за такий подарунок від невідомих вищих сил? І чи не стане здійснення цих мрій шляхом до знищення твоєї власної Батьківщини?

Цієї історії поки немає на “Букнеті”, але ви можете мандрувати іншими моїми світами.

Пригодницько-фентезійна трилогія “Скарби Примарних островів”
Піратський капітан Ярош Сокіл отримує від дивної істоти карту, на якій вказано шлях до легендарних Примарних островів, де заховані скарби. Що вони собою являють і хто їх там залишив, нікому не відомо. Проте, зачарований малюнок видно лише кілька митей: він зникає і проявиться знову тоді, коли пірат збере нову команду з незвичайних вільнолюбних людей.
Пригоди, небезпеки, несподівані сюжетні повороти і таємниці минулого в житті усіх головних героїв. Цей роман не для розваги. Він для тих читачів, хто любить розгадувати загадки, яскравих героїв і складну психологію. Жити у цій історії зможуть ті, хто не відволікається на інші твори.
Початок історії – https://booknet.com/uk/book/skarbi-primarnih-ostrovv-karta-kompas-b237050
Нині відбувається публікація заключної частини трилогії – “Шлях за виднокрай”.

Фантастичний цикл “Там, за високим Небом”.
Початок історії – роман “Чорний камінь” – https://booknet.com/uk/book/chornii-kamn-b282698
Жорстоке вбивство юного культуролога Андрія Шульженка повністю змінює життя його друзів. Намагаючись дізнатися правду про причини загибелі свого товариша, Олександр Назарчук, Ігнат Присяжний та їхня подруга Дарина Яковенко й уявити не можуть, як далеко заведе їх небезпечне розслідування, і що їхні вороги народилися під зовсім іншим небом.
Знайдений на розкопі в горах дивовижно холодний чорний камінь виявляється чужинською технологією, яка працює завдяки енергії людських біополів: у ньому записане голографічне відео про вбивство, яке відбулося на тому самому місці багато років тому.
За чорним каменем полюють двоє чужинців Лаерн і Віньянт, які на деякий час відкинули свою ворожнечу, щоб здобути небезпечну для них річ. Молодь і не підозрює, у якій великій небезпеці опинилася, і що для цих двох життя інших нічого не вартують.
Все частіше друзі бачать дивні сни, де живуть не своїм життям або бачать себе у майбутньому. У вигляді різноманітних знаків світ підказує, що їхнє життя скоро невідворотно зміниться, але молодь не здогадується, наскільки важливими будуть їхні ролі в майбутньому.
Детективні і фантастичні події розгортаються на тлі сучасної України.
Цей роман можна прочитати за один день чи за одну ніч й одразу поринути у продовження, яке називається “Світи під ногами”, де на героїв чекає ще більше пригод, небезпек і таємниць.
Восени розпочнеться публікація третьої книги циклу, яка матиме назву “Небесні міста”.

Оригінал статті на Букнет: “Коронація слова” за фантастичний сценарій!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"