Колір бажання

Колір бажання

Колір бажання

Привітики! Я до вас з рекомендацією чудвої гостросюжетної книги про кохання, зраду, і помсту. Я була заінтригована ще на стадії анонсу твору, бо сюжет авторка обіцяла не типовий. Немає ванілі, все суворо і похмуро. Смерть, що ходить за героями по пятах, їх зневіра в те світле що є в житті, і звісно ціла купа таємниць, які вони через нехочу розкажуть один одному. Все це про книгу Ліни Алекс “Колір бажання чорний”

На що насправді здатна людина, аби отримати винагороду, свій власний товар – кохання?..
Він – власник бюро ритуальних послуг, вона – новоспечена вдова відомого політика. Між ними немає нічого спільного, крім минулого, яке обидва колись поховали, вирушивши кожен власним шляхом. Та коли вона опиняється під загрозою смерті, він – єдиний, хто може її врятувати. Чи погодиться Володимир допомогти Марті після того, як вона зрадила його, промінявши кохання на гроші?

Герої книги не позитивні. Марта меркантильна і не нехтує маніпуляціями, за що і поплатилась найдорожчим що мала, стала іграшкою в руках багатія, і тільки раділа його смерті.

Володимир – вбивця. Все що було світлого в його душі давно вивітрилось. 

В тому антуражі, що створила Ліна, читаючи книгу, ставиш собі дуже багато питань.  І головне – а чи виживуть герої до кінця твору? Чи смерть і стане їх хепі-ендом?

До речі, книга друга за тегом “Драма”. А перший зараз мій “Шибайголова”)) Тож хто хоче не тільки посміятися, але і пустити скупу читацьку сльозу – запрошую до драматичних і непростих історій.

 

Оригінал статті на Букнет: Колір бажання

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"