Коли заборонені почуття – найсолодші…

Коли заборонені почуття – найсолодші…

Коли заборонені почуття – найсолодші…

Коли заборонені почуття – найсолодші… Рекомендація

 

Коли обираю книги для читання,завжди шукаю щось, що зачепить з перших рядків. 

В книзі 

 

“Кохання під забороною” 

Ліки Радош 

 

з перших рядків захопив характер головної героїні, Ліди. Вона багато пережила в минулому, зокрема й нещасливе кохання, яке змусило її дати обіцянку – більше ніяких почуттів. Вона так намагається ні в кого не закохуватись, що навіть робить вигляд, що в неї є хлопець – її друг з інституту. Ліда думає, що таке “прикриття” захистить її від нових знайомств і почуттів.

 

Так воно, в принципі і діє, аж доки вона не проводить ніч з зухвалим і трішки самовпевненим Романом. І тут починається )  Власне, з цієї ночі, а точніше ранку після і розвивається дія. 

 

І Роман, і Ліда мають сильні характери, і жоден з них не збирається поступатись і зізнаватись, що “запали” одне на одного. А Роман ще проявляє доволі власницькі свої замашки, хоче, щоб Ліда належала тільки йому. 

 

Історія цікава не тільки заплутаною любовною лінією, а ще й характерами персонажів. Іноді в любовних романах один з героїв знаходиться дещо в тіні іншого. А тут обоє – рівноправні і рівноцінно цікаві. І однаково вперті) За такими завжди цікаво спостерігати) А коли думаєш, що драма досягає свого піку, героїня не зупиняється, і щей робить досить цікаву пропозицію Роману)) Звісно, він гордо відмовляється, але ж ми знаємо, то тільки для виду. А насправді…

 

(Щоб відкрити книгу натисніть на картинку)

 

Шматочок: 

 …За спиною відчиняються двері, та швидко закриваються. Чую як клацає замок. 

Навіть не повертаючись, вже розумію, хто порушив мою самотність. Роман… І п’яти хвилин не дасть мені побути на одинці.  

Підходить до мене впритул. Бачу його в дзеркалі перед собою. Чоловік по хазяйськи ставить свої руки на мою талію та ще більше притискає мене до себе, так щоб я могла своїм тілом відчути його… його тепло, його силу і його… збудження. 

Я не маю сил опиратися. Роман втягує носом мій запах та шумно видихає. 

– Втікаєш від мене? – хрипло мовить, губами притискає мочку мого вуха….

 

Приємного читання! 

Оригінал статті на Букнет: Коли заборонені почуття – найсолодші…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"