…коли авторка міняється місцями з героїнею…#7

…коли авторка міняється місцями з героїнею…#7

…коли авторка міняється місцями з героїнею…#7

Вітаю, любі читачі! Понад місяць я не публікую на Букнеті жодної книги, але все одно зазираю сюди. І що ж побачила? Побачила, що кількість моїх відстежувачів перетнула позначку 800! Отже настала пора постійної рубрики, де Авторка стане Героїнею і розповість щось про себе.

(Для нових читачів пояснюю: з кожною новою сотнею відстежувачів моєї сторінки я знайомлюся, розповідаючи історію з власного життя).

 

Отож сьогоднішня історія:

 

Найчудовіший місяць року

 

Любити осінь – незмінний тренд вже багато років (ну, принаймні з тих пір, відколи існують соцмережі). Оці всі фото з жовтими кленовимм листочками, романтично-ностальгійні пости з цитатами відомих людей… Ну хто таким не грішив?

Героїня, зізнатися, теж кілька разів спамила подібним. Але її стосунки з осінню, а конкретно з одним місяцем – жовтнем, дійсно глибокі й інтимні. І справа не тільки в тому, що цього місяця народилася і вона сама, і її коханий Герой. Бо жовтень 2021 приніс їм обом подарунок на дні народження. Цим подарунком став ще один день народження (отакий сумбур). За два дні після свята Героїні і за двадцять днів до Героєвого на світ з’явилася їхня Крихітка.

І отут життя Героїні перевернулося догори дригом. Бо коли приводиш у світ нову людину, отримуєш не тільки “радість материнства”, а й міх відповідальності.

Крихітка виявилася такою темпераментною і голосистою, що ставила на вуха медсестер у пологовому, а педіатриня, дивлячись на новоспечених батьків, все дивувалася: “Ви обоє такі спокійні, у кого вона така вдалася?!”.

З приїздом додому темперамент нікуди не подівся, тож тепер Героїня вчиться викроювати крихти часу на себе у перервах між вгамуванням цього темпераменту. І “крихти” – це не перебільшення. Наприклад, цей допис вона писала три дні)) Що вже й говорити про те, що за місяць змогла написати тільки три невеликі глави нового роману.

Тим не менше, у вкрай стомленому стані Героїня продовжує функціонувати і радіти появі у неї Крихітки. А жовтень віднині для неї остаточно найчудовіший місяць року 😉

 

 

P.S. Отакі особисті новини, любі читачі. Але хочу поділитися з вами ще й новинами творчими. Як ви вже зрозуміли, написання роману рухається черепашковими темпами, але все ж рухається – наскільки б не було важко, та я все одно потребую писати хоча б по кілька рядків у день.

 

Яка це книга з трьох анонсованих? Я дослухалася до думки більшості і вибрала еротичний роман “Дозволити все”. Поки що не знаю, коли зможу пришвидшитися з написанням і почати його публікувати, але десь пізніше зроблю допис з анонсом.

 

А щоб поінтригувати вас, скажу, чого очікувати від цієї книги. По-перше, героїня матиме ту ж “професію”, що й один з моїх героїв-чоловіків (і я свідома того, що це дуже нетипове рішення для героїні любовного роману). По-друге, у неї буде незвичайний “розлад”, який робить життя неочікувано новим щодня. По-третє, герой – правильний і хороший, який виявиться не таким вже й правильним і хорошим… зате дуже сексуальним)) А взагалі роман має шанс сподобатися у першу чергу шанувальникам моїх книг “Очевидні речі” та “Брудні секрети твоєї дружини”.

 

Отож дякую всім, хто залишається зі мною, усім, хто приєднався нещодавно,  і усім, хто чекає нову книгу! Ціную безмежно і дуже стараюся, щоб повернутися якнайшвидше!

Ваша Устина Цаль.

Оригінал статті на Букнет: …коли авторка міняється місцями з героїнею…#7

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"