Книгу завершено! Мері Сью під прикриттям

Книгу завершено! Мері Сью під прикриттям

Книгу завершено! Мері Сью під прикриттям

Друзі! Маю для вас чудові новини: вчора було викладено останній розділ моєї книги Мері Сью під прикриттям! Тож запрошую вас розважити себе веселою романтичною історією!

Мері Сью під прикриттям

Анотація:
Як бути, якщо ти – юна красуня, яку вітчим зібрався видати заміж за старого маразматика? Взяти приклад із героїнь улюблених книг та втекти! А щоб не пропасти – влаштується на роботу до маєтку привабливого чорного мага. І начхати на темні сили, які зібралися перешкодити нашому з ним щастю. Навіть вони не врятують милого чарівника від мого кохання!

В книзі є:
– багато гумору
– прокляття
– шикарний чоловік… з секретом, від якого ви зі стільців попадаєте!
– справжнє кохання
– таємниці минулого героїні, про які вона й сама не знала
– бадьорий стьоб над штампами любовного фентезі
 

Також під однією обкладинкою з нею ви знайдите пригодницьке любовне фентезі про море, сонце та піратські легенди!

Втекти від проклятого нареченого, або Моя піратська пригода

Анотація:
Коли мене зрадив мій наречений, я мріяла лише почати нове життя… І того ж вечора опинилася на кораблі-примарі, у полоні капітана легендарного Летючого голландця, який хоче взяти мене за дружину!
Тепер сам морський диявол Дейві Джонс пропонує мені сумнівну допомогу. Але чи варто мені довіряти йому?

В книзі є:
– прикольний фамільяр
– шикарнючі чоловіки
– піратські легенди- морські пригоди
– героїня, яка не падає духом
– справжнє кохання
– атмосфера, що нагадує про літо

 

І обов’язково завітайте на мою книгу, яка зараз саме активно викладається! Проди – щодня! “Яжмати! або Некромант в комплекті”

Анотація:
Потрапити в дружину королівського некроманта? Наче непогано. Чоловік — красень, світ — не середньовіччя.
Тільки хто ж знав, що чоловік впаде в немилість та доведеться перебратися з розкішного маєтку до двокімнатки на околиці? І поки милий гарує, мені належить поринути в будні матусі в декреті, яка навіть магією не володіє. А без слуг доглядати немовлятко виявилося не так просто… Надто коли в дитинки зарано прокинувся батьків дар.
Але вішати носа рано! Що там за планом? Виростити свою магічну кровиночку, налагодити сімейне життя і рознюхати про опалу чоловіка? Можна спробувати!

Оригінал статті на Букнет: Книгу завершено! Мері Сью під прикриттям

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"