Зігріваємось запальною новинкою))

Зігріваємось запальною новинкою))

Зігріваємось запальною новинкою))

Вітаю, мої любі!

«Зіграй мою наречену. Наречена для боса»

Автор: Холод Влада

Головна героїня, Маша, йде на співбесіду у велику компанію, яка займається рекламою і піаром. І там не все так просто як вам здається! У дівчини є ціль. Вона хоче довести батькам й гарненькій молодшій сестрі, яка працює моделлю та акторкою в рекламах, що для досягнення успіху не обов’язково бути розцяцькованою лялькою в мініспідниці. Дівчина спеціально вдягається у мішкуваті речі, не носить підборів і хоче, щоб її оцінювали саме за знаннями та вміннями.

Головний герой, Тимур, дуже працьовитий та цілеспрямований. Але через те, що він проводить більшість часу зі своїм другом Деном, який не пропустить жодної спідниці, Тимура також вважають бабієм та тусовщиком, і просто красивим та багатим спадкоємцем, якому все дісталось дуже легко. Він не намагається довести зворотне, а просто пливе за течією. Звісно, йому не подобається така оцінка оточення, але про що тут говорити, якщо навіть його дівчина такої ж думки? Все починається жарту, але ж ми всі чудово знаємо, коли доля вступає у гру, протистояти неможливо. Хочеться розповісти багато, але ж набагато цікавіше вам буде прочитати))

В тексті присутні елементи гумору, цікаві романтичні лінії, а також, як сказала авторка, далі вона познайомить нас з цікавими сценами знімання рекламних роликів й розповість як склалось життя та кар’єра Наді — головної героїні першої книги циклу «Зіграй мою наречену»

Шматочок з чого все починалось:

— Яка різниця, блондинка чи брюнетка, все одно й та й інша на “б”. Ну, ти розумієш, — Денис усміхнувся, підійшов до мого рятівника і почав щось шепотіти йому на вухо. Вони пройшли прохідну і пішли до ліфтів, а мені… Мені стало ніяково. Дарма, дарма я прийшла сюди. І що він мав на увазі про оце на “б”?
— Дівчино, раз ви не на кастинг комедійних акторів, чи може бути, що ви прийшли на співбесіду на посаду секретарки? — голосно і здивовано запитав охоронець. А я готова була провалитися крізь землю. Дивитися на хижі погляди голодних модельок і відчувати себе ще більш невпевненою в собі — не таку роботу я хотіла… Та нехай, просто пройду цю співбесіду. Все одно вже прийшла… Та й не візьмуть мене. Я не була схожою на тих дівчат-пісочних годинників у червоних сукнях і з червоними помадами на губах, які мали пройти «відбір». Але просто піти й не спробувати — теж не варіант. Мої рідні… Я обіцяла, що постараюсь, особливо тепер, коли дядька скоротили… Мені просто необхідна ця робота, як би складно не було. Все одно в мене ідеальний диплом і рекомендації, а сестра тільки й робить, що витрачає все що заробляє на нові шмотки… Я впораюсь, точно впораюсь!

 

Сподіваюсь, що ця історія прийдеться вам до смаку й стане чудовим відпочинком у вихідний день))

Щиро дякую за увагу!

Бажаю гарного настрою та затишку!

З повагою, Ерін.

 

 

Оригінал статті на Букнет: Зігріваємось запальною новинкою))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"