Знижки від колеги!

Знижки від колеги!

Знижки від колеги!

Доброго ранку, мої любі!❤
У мене для вас просто БОМБІЧНА новина:
Сьогодні  діє знижка на дилогію  Міка Стів “ЦУКЕРОЧКА”
І ця знижка мега крута – 27%

Залишу вам анотації до книг для ознайомлення❤

Анотація до книги

СЕРГІЙ: Біля мене завжди тільки красуні, але це і не дивно, бо я працюю тренером у відомій мережі спорт-клубів і відповідно маю красиве тіло. Я нерідко зловживав своїм статусом і за це Бог вирішив покарати мене — прийшов наказ зверху про те, що потрібно привести до ладу одного пончика, який важить аж 107 кг! Відмовитись я не міг, та все ж таки один шанс у мене є — це тренувальний табір. Але, як виявилось мені не врятуватись від цієї цукерочки!
ЯНА: Студентське життя подарувало мені чималу вагу. І це враховуючи те, що моя сім’я володіє мережею спорт-клубів! Мені потрібно було швидко скинути зайве, бо мій майбутній наречений має скоро повернутись з-за кордону. Для цього батько мені підіслав Карпова, який постійно мене дратує, а щоб не відставати, я дратую його!

У тексті є:гумор_протистояння_почуття, перетворення з гусениці в метелика, незаймана

Анотація до книги 

2 книга із циклу “Цукерочка”
Я — істинна дочка свого батька! А він, щоб ви розуміли, був кілером. Матір вбили, а батьків пістолет зустрівся із його черепом, а от я стала стервом, яке обожнює свою роботу. Вам дивно? А от мені начхати на це! Живу в своє задоволення й дотримуюся одного правила: пусте серце! Нове замовлення. Ванкувер. Купчинський. А ще підстава! І от тут у мене починаються нові пригоди! Та, чорт побери, як мені не вляпатись у “багнюку” й виконати замовлення, коли мене так тягне до нього?

У тексті є:кілер_проблеми_гумор, еротика_дуже відверто, емоції_пристрасть

Не пропустіть хорошу можливість придбати книги зі знижкою! 

Бажаю чудових вихідних!

Ваша Уляна Пас!

Оригінал статті на Букнет: Знижки від колеги!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"