Знижка -25% + новини

Знижка -25% + новини

Знижка -25% + новини

Слава Україні!

У тексті є:мажор, студенти гумор, незаймана героїня

Анотація до книги “Моє очкасте нещастя”

Все почалося з того, що мені час від часу доводиться бути феєю для своєї подруги.

Така роль, як і роль сірої миші, мене більш ніж влаштовувала, але так не могло бути завжди!

Син відомого продюсера, від якого так і віє пафосом та впевненістю. І все б нічого, але тепер я — його ціль!

Мені варто триматись подалі від таких нахаб, як він, але що робити, коли моя проблема дихає мені в потилицю? Воювати чи визнати провину?

Співавтор УЛЯ СЕР

Не так давно натрапила на роман написаний у співавторстві Холод Влада, Мар’яна Доля й зацікавилась ним настільки, що вирішила порекомендувати його і своїм читачам.

Сам роман повинен бути доволі цікавим, якщо судити по початку, анотації, а обкладинка? Ви її бачили? (Нижче залишу, щоб оцінили!) Адже вона підкуплює й наче говорить: залишся тут, не пошкодуєш! Ну я й не всесильна! Не втрималась! Відкрила першу главу і зрозуміла, що на сторінках даного роману доволі круті емоційні гойдалки! Атракціони накшталт “Вільного падіння”, коли дух захоплює ти летиш, а потім тебе попускає й ти ловиш кайф!

Сюжет наче простий: хлопець програє в карти свою дівчину іншому чоловіку. Але їй про це не говорить, все обставляють так, ніби вона просто переселяється на нову орендовану квартиру.

Хлопець такий, що його можна сміло через мясорубку пропускати. Паршивець!

А далі все й закрутилося! Не буду переказувати сюжет, бо буде нецікаво читати, просто запевню, що вам таки варто перйти на першу главу

Анотація до книги “Він тебе програв. Ти тепер моя”

Яр: “Швидкість, ризик, азарт — це все, що було потрібне мені у житті. Одного дня я ризикнув — і отримав незвичайний виграш у вигляді білявого створіння з невинним поглядом блакитних очей. Та хто б міг подумати, що насправді я програв! Програв свій спокій, незалежність…і своє серце”

 

Діна: “Я мріяла про справжнє кохання, і воно з’явилося на горизонті. Проте чи могла б я подумати, що мій коханий зробить на мене ставку і програє? І я оселюся в домівці чужого для мене чоловіка. Та чи чужий він насправді? І що для мене буде болючішим: зрада першого чи обман другого?”

 

Попросила уривок з даного роману для вас:

 

— Дайте мені ще один шанс… — прошепотів він, подивившись на мене. — Вона… Вона не пробачить, вона невинна…

Насправді я й сам не знав, що робити з цією ставкою. Грати на людину авжеж було цікаво, але що я буду з нею робити? І без того не можу розслабитись, постійне налагодження контактів вже в печінках… А тут зайві очі вдома двадцять чотири години й сім днів на тиждень…

Але й розчарувати батька та «друзів» не можу. Батько ж точно дізнається, він завжди все дізнається. Крім того, тільки гра та перегони додають цьому нудному життю хоч якихось фарб. Облажаюсь з грою — втрачу одну з двох розваг.

— Треба було думати до того, як робити ставку, — я посміхнувся своєю фірмовою посмішкою, зверхньо і переможно. Нехай всі знають, хто тут бос і все вирішує. Не тільки цей ідіот, який щойно програв свою дівчину. — Щоб завтра ж вже о восьмій ранку вона сама прийшла сюди, інакше… — я знов посміхнувся.

 

Приємного читання!

Завжди ваша Міка Стів

 

Оригінал статті на Букнет: Знижка -25% + новини

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"