Знижка 25% На Норовливця.

Знижка 25% На Норовливця.

Знижка 25% На Норовливця.

Вітаю, мої любі Натхненники!!!
ЛИШЕ СЬОГОДНІ ЗНИЖКА 25% НА КНИГУ

«МІЙ НОРОВЛИВИЙ ЗВЕДЕНИЙ БРАТ»

ВСІ ВИ ЗНАЄТЕ, ЩО ТРОХИ ЗМІНИЛОСЯ ПРИДБАННЯ КНИГ ЧЕРЕЗ ПРИВАТ 24.
ЯКЩО ВИ НЕ ЗНАЄТЕ, ЯК ОПЛАТИТИ – ПОЧИТАЙТЕ У МЕНЕ В ГРУПІ ФЕЙСБУК АБО ІНСТАГРАМ.

Моя сторінка в ІНСТАГРАМ

Моя група в ФЕЙСБУК 

Моя сторінка ФЕЙСБУК

Молодіжна. Сучасна. Чуттєва історія кохання через роки.
ОБЕРЕЖНО!!! SO HOT !!!

Уривок:
“— Ну, що куди йдемо спершу? — Поцікавилась я.
— В бар, чи клуб. — Відповів наречений і додав: — Але, дві хвилинки треба зачекати.
— Чому? — Я подивилась на Бредлі.
— Мій друг з дівчиною зараз приєднаються до нас.
— Ну і де ж вони? — Мел подивилася у різні боки.
— Зараз. Зараз. — Бредлі обійняв її, а потім вказав на ліфт, який відкрився перед нами вдруге.
У ліфті стояв Нейт. Мій Нейт. Дорослий та статний. Він став, ще гарнішим та привабливішим. Серце моє стукало у скронях. В роті пересохло. Я вся тремтіла і мені здавалося я от-от знепритомнію. Він тут. Нейт тут. Він сміявся до блондинки, високої та гарної, дивлячись на неї з захватом, аж раптом обернувся і побачив мене. Обличчя Нейта видавало шок, та ще раз шок. Він був, так само, як і я розгубленим та здивованим. Блондинка смикнула його, і він забрав від мене свій погляд. Вони вийшли з ліфта і направились до нас.
 Сім років… сім довгих років, я не бачила його.
 Вони підійшли і я просто оторопіла, дивлячись на нього, доки його дівчина знайомилась з дівчатами. Я дивилася на Нейта, а він на мене і я не могла повірити, що він переді мною. Це був наче сон, який за сім років снився мені кожну ніч. У вісні я підходила до нього з одним запитанням, чому він мене покинув? Але зараз, знаючи, що це наяву, що він стоїть переді мною, я не могла запитати це,… я не могла навіть зрушити з місця, не те, щоб заговорити з ним. Моє серце шалено калатало, намагаючись зламати грудну клітину, щоб знову і знову опинитись в руках Нейта. Я знала, що побачивши його, все знову спливе в моїй пам’яті. Не було жодного дня, коли б я не думала про нього, навіть тоді, коли гадала, що ненавиджу. Хоча… насправді, я б не могла його зненавидіти – бо ніколи, ніколи не припиняла його кохати. Проте… ця людина розбила моє серце на друзки, знищив мої мрії та моє яскраве життя поруч ним. Він пішов і все згасло. Я згасла. Більше немає тієї Ханни, яка була сім років назад. Немає. Її більше немає. Хоча поруч з ним, я згадала її,… а можливо, я просто ту Ханну далеко заховала, щоб не було так боляче?… Саме так. Саме так, я і зробила, коли Нейт пішов, нічого не пояснивши… не попрощавшись, і забувши про мене назавжди. Я хотіла втекти. Втекти від того, про кого не припиняла думати кожного дня, але я не могла зрушити з місця. Ні, я не хотіла тікати, – тому і стояла, як вкопана, дивлячись на дорослого Нейта».

“Він стояв і просто дивився на мене, блукаючи своїм поглядом моїм тілом. Я чула, як він важко задихав… я це бачила,.. його груди здіймались, а очі продовжували досліджувати мене, доки наші погляди не зустрілись.
   Все було добре, доки він не відкрив рота.
   — А чи не зарано тобі ось так одягатись?
   — Як так?
   — Як дорослій жінці, якою ти, ще не є.
   — Ти… ти… — Я відчула, як мої очі защіпали сльози, але він не дочекається, щоб я при ньому плакала.
   Я нічого більше не сказала, – просто розвернулась і пішла сходами.
   Він, що щойно застогнав?
   Та, ні… не може бути. Моя уява – це жесть.
   Опинившись внизу, я попрощалась з мамою та Джеком, і вийшовши у двері, побачила авто Раяна.
   Він вийшов і поспішив до мене. Протилежність Нейта: Білявий, блакитні очі, завжди усміхнений і дуже чемний. Він до мене давно залицяється, але я не уявляю нас парою, якщо чесно. Не знаю чому, але це не те, чого бажає серце.
   Синя сорочка, чорні джинси гарно підкреслювали його спортивну статуру. Кожна б дівчина зголосилася бути з ним, не розмірковуючи, але не я.
   — Привіт, красуне. — Він підійшов до мене, і поцілувавши в щічку, додав: — З днем народження!
   — Дякую.
   Двері за моєю спиною зачинились і я відчула, як моєю спиною пробіг холодок. Я не бачила Нейта, але чомусь гадала, що він злиться… хоча напевно для нього це нормальний стан, як для Раяна посміхатись.
   Я швидко представила хлопців одне одному і зрозуміла, що вечір буде дуже напруженим. Хоча… далі він може бути ще й розгульним, – це ж Нейт.
   — Я не знав, що у Ханни є зведений брат. — Посміхнувся Раян.
   — А я не знав, що в неї є хлопець. — Стиснувши щелепу, мовив Нейт, спопеляючи мене поглядом.
   — Е-е-е… ми з Раяном друзі. — Я поглянула на Раяна який був не задоволений моєю відповіддю, а от Нейт якось оживився.
   — Ну, що поїхали! — Нейт похлопав Раяна по плечу.
   — Так. — Похитала головою я і прийняла допомогу Раяна, коли спускалась сходами. Його рука була тепла та ніжна, зовсім не такі руки, як в Нейта. В нього шорсткі подушечки пальців і дуже міцні руки, а ще… жили на руках».  

 (Книга сповнена смачної полунички, але нажаль тут я не можу поділитись такими уривками, тож запрошую до книги)

ТИСНІТЬ – ПОСИЛАННЯ АКТИВНІ.
СТЕЖИТИ ЗА СТОРІНКОЮ АВТОРА.

Моя сторінка в ІНСТАГРАМ

Моя група в ФЕЙСБУК 

Моя сторінка ФЕЙСБУК

Оригінал статті на Букнет: Знижка 25% На Норовливця.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"