Знижка 20% На Сучасну Та Драйвову Книгу!

Знижка 20% На Сучасну Та Драйвову Книгу!

Знижка 20% На Сучасну Та Драйвову Книгу!

Привіт, мої любі Натхненники!!!

Сьогодні діє знижка 20% на книгу
«Ісая. Реванш».

Історія про кохання до нестями. Історія про те, що відстань ніщо для кохання. І навіть коли ти гадаєш, що бажаєш реваншу, то подивившись у вічі коханій людині – реванш перетворюється на прощення.

Уривок:
«Аромат її тіла, губи на моїх і згода бути моєю – вибивали мене з рівноваги, але… я добре пам’ятав, як без жодного пояснення вона поїхала чотири роки тому. Айрін знищила мене. Знищила нас. Чому? Чому вона це зробила? Я міг би це взнати прямо зараз, але я боюсь це єдина відповідь. Боюсь, що це я якось міг вплинути на те, щоб втекти від мене. Невже я щось таке зробив, що в неї виникло бажання залишити мене? Я ж бачу в її очах те саме кохання, той самий вогонь, що і тоді. То що ж могло бути причиною втекти?
   Відчинивши холодильник, я дістав пляшку холодної води. Випивши пів пляшки, я знову поставив її назад і зачинив дверцята холодильника. Як спати, коли я знаю, що Айрін наверху… в спальні, яку я робив для нас, хоча і не знав – чи вона колись повернеться. Вона в ліжку… в нашому ліжку. Я мав би її кохати прямо зараз, але я тут… а вона там. І зараз, – так має і залишитись, доки я не взнаю правду.
   Треба поспати. Сам собі брешу. Як можна спати, коли думки біля Айрін…
   Я пройшов до вітальні і гепнувся на диван. Підкладаючи під голову подушку, я важко видихнув. Схрестивши руки на грудях, я прислухався до її кроків. Айрін ходила по кімнаті туди-сюди… туди-сюди… Теж не може заснути, як і я.
   Кроки наді мною зупинились. Потім знову почулись. Я прислухався. Двері зі спальні відчинились і зарипіли сходинки. Айрін спускається сюди.
   Вона увійшла до вітальні і ми зустрілись поглядами у тьмяному світлі, який йшов з вуличних ліхтарів. Айрін неперевершена – в нічній, шовковій сорочці червоного кольору. Але я б краще зняв би її, щоб бачити справжню красу.
   — Я не можу заснути».

Уривок:
«Я хотіла звідси звалити, але це означало б, що він добився чого хотів, а головне – я не хотіла проходити повз нього. Тож, коли я доробила свій перекус, я просто стояла і продумувала шляхи відступу. Відчуваючи, як Ісая свердлить мене своїм поглядом, я все-таки не витримала, і розвернувшись до нього обличчям, запитала:
   — Чого тобі, Ісая? Що ти тут забув?
   — Якщо ти забулась, то я тобі нагадаю – я тут живу.
   — Це моє покарання, але не знаю за що. — Я схрестила руки під грудьми і помітила, як прослідкував погляд Ісаї на моє декольте. Топ з глибоким вирізом демонстрував все, що я маю з найкращого ракурсу – тож хай насолоджується,… а я… я теж насолоджуватимусь його поглядом.
   Нарешті він підняв очі, і зустрівшись з моїми, облизав губи.
   — Я теж не в захваті, що ти тут.
   — Вчора вночі ти був іншої думки.
   — Я ж казав – я був п’яним».
 #бестселер #ХарламоваАнна #Зведені #Еротичний_роман #сучасний_роман

Моя група фейсбук

Моя сторінка на фейсбук

Мій інстаграм

Оригінал статті на Букнет: Знижка 20% На Сучасну Та Драйвову Книгу!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"