Знижка та трохи візуалу до “ Туру за коханням”❤️

Знижка та трохи візуалу до “ Туру за коханням”❤️

Знижка та трохи візуалу до “ Туру за коханням”❤️

Привіт, друзі!

Запрошую до солодкої історії про справжні почуття.

“А НА ДЕСЕРТ КОХАННЯ” (назва клікабельна)

❤️УРИВОЧОК:❤️

— Чому тобі так важко прийняти від мене допомогу?! — вигукнув Макс, починаючи сердитись.

— Тому, що ми з тобою знайомі лише декілька днів! — твердо промовила дівчина. — Ти не мусиш мені допомагати грошима! Це неправильно! І я не розумію, чому ти це робиш.

— Тому що вчора я твердо вирішив, що більше не дозволю тобі сумувати через це, — Макс підійшов до Яни ще ближче та знову взяв її за руки. — Гарненька дівчина не повинна плакати через якусь машину чи тимчасові матеріальні труднощі! Особливо якщо ця дівчина власноруч робить такі чудові смаколики.

— То ти пропонуєш матеріальну допомогу всім гарненьким дівчатам? — Яна стояла зовсім близько від нього та відчувала сильне хвилювання під поглядом його веселих чорних очей, але відступати не збиралася.

— Я знаю лише одну гарненьку дівчину, якій мені хочеться допомагати, — Макс продовжував дивитися на неї. — І ця дівчина зараз знаходиться у моєму кабінеті. 

— Макс, скільки коштував ремонт? Ти скажеш мені! — Яна підвищила тон, намагаючись говорити впевнено. — Назви суму! Інакше ми з тобою серйозно посваримося!

— Я навіть не уявляв, яка ти гарна, коли сердишся! — несподівано для дівчини Макс міцно обійняв її за талію та притиснув до себе одним швидким рухом, лагідно доторкнувшись пальцями іншої руки до її обличчя. — Здуріти можна, яка ж ти зараз гарна! Ще ніколи не бачив тебе такою емоційною та сексуальною. Але не варто сердитися, моя дівчинко!

— Макс…, — Яні перехопило подих від його слів та цих несподіваних обіймів, вона почервоніла та опустила очі.

 

Всіх, хто читає мою новинку “ТУР ЗА КОХАННЯМ” (назва клікабельна), запрошую до нової глави, яка з’явилася на Букнеті сьогодні зранку. Там Ксюша демонструє замовнику свої “вражаючі” здібності фотографа, а Матвію від того трохи весело )) Моя люба читачка Юлія знайшла класнючу візуалізацію готелю Матвія і сьогодні я хочу трохи показати вам номери та локації, які Ксюша фотографуватиме у своєму відрядженні в Одесі. 

Юлечко, ще раз дякую за візуал та подароване натхнення! ❤️

 

Ще більше анонсів, цікавинок та приємностей для читачів можна знайти на моїй сторінці Фейсбук – ось ТУТ. Підписуйтеся, щоб бути в курсі всіх новин та вигідних пропозицій.

 

Запрошую до читання моїх книг і щиро бажаю кожному з вас мирного неба та спокійного дня. Бережіть себе, друзі!
Все буде Україна!

 

Ваша Оксана Мрійченко )

Оригінал статті на Букнет: Знижка та трохи візуалу до “ Туру за коханням”❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"