Знижка на фантастичний роман “Світи під ногами”

Знижка на фантастичний роман “Світи під ногами”

Знижка на фантастичний роман “Світи під ногами”

Сьогодні діє знижка на другий роман з фантастичного циклу “Там, за високим Небом”.

Минуле дуже важливе для того, щоб розуміти, що насправді відбувається. І особливо у цій книзі.

***

 

Темінь все частіше ховала світ від погляду Яна Валеха. Іноді навіть здавалося, що йому не судилося пережити переліт до Варшави, де у передмісті Валентина побудувала для себе невеличкий сучасний маєточок.

Рана перестала кривавити, та руки керівник міжнародного фонду не відчував. Уже дуже давно він не потрапляв у таку халепу і забув цю слабкість, коли життя висить на волосині і залежить від ласки інших людей.

Долаючи біль, Віньянт торкнувся рани. Під сорочкою тьмяно засвітилися камені браслету, але волі зараз не вистачить, щоб допомогти самому собі, та й сил теж, навіть за допомогою кристалів швидко рани не загоїти.

– Будь ти проклятий, Лаерне… – прошепотів Віньянт, вкотре подумки визнаючи, наскільки вишуканою і підступною була пастка, в яку він так необачно потрапив.

Валентина не звертала уваги на свого напівпритомного пасажира. Білявка теревенила з подружкою по телефону то про нову колекцію косметики, то про французькі бутіки, куди збиралася на вікенд і шукала собі компаньйонку.

Вона не була такою простою, як намагалася здаватися, але про те знало тільки найближче оточення, серед якого колись випало щастя опинитися і Яну Валеху. Про них трошечки пліткували, пророчили розкішне весілля і недовге, але цікаве заміжжя. Це було б четверте одруження вродливої жінки, після закінчення кожного їй перепадало чимало грошенят і різноманітного рухомого та нерухомого майна. Але найбільше Валентина любила коштовні речі, які називала “цяцьками” і цінувала не за їхню вартість, а за те, що раритетами та оригіналами можна безкінечно довго хизуватися перед бомондом, бо, наприклад, дорогу сукню вдягати вдруге – у її товаристві моветон.

Весілля планувалося, та якось не склалось. Валентині не довелося вчетверте вдягти білу сукню. Від почуттів, більшість яких таки були напоказ і для іміджу, залишилося корисне і вигідне знайомство для них обох. Та вперше жінка забирала з собою пана Валеха у такому стані. Його бліде обличчя і згаслі очі, що більше дивляться в себе, а не на неї, лякали Валентину якимось незбагненним жахом, і тому вона робила усе, щоб повернути собі рівновагу.

В аеропорту на них чекала машина з водієм. Віньянт почувався так кепсько, що й не зауважив навіть, якого кольору блискуча модна автівка, – у Валентини завжди все було найкраще. Спокій, спокій понад усе, і бажано тиша, щоб сконцентруватися і вивільнити всю енергію, яка залишилась у кристалах, і скерувати її на регенерацію тканин.

Лаерн мстився не лише за себе: поки Віньянт їхав до Львова, він втратив стільки крові, що кілька разів ледь не потрапив в аварію. Певно, й непритомний Олександр Назарчук так само ослаб, коли помирав у своїй понівеченій машині… І не лише Олександр Назарчук…

“Це ти скинув хлопця з дороги, – єхидно нагадав внутрішній голос, коли авто в’їхало на подвір’я будинку Валентини. – І ти не зміг його вбити згодом. Цей хлопець заговорений, як кажуть на його батьківщині”.

 

А що було далі, дізнаєтеся з книги!

***

Сьогодні діють знижки ще на кілька цікавих історій різних жанрів.

Романтична історія кохання від Юліанни Бойлук “Заміж за короля. Впізнай мене по усмішці!”

Детективний роман від Мар’яни Долі “За стіною”

 

Оригінал статті на Букнет: Знижка на фантастичний роман “Світи під ногами”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"