Знижка на “Призначену для крилатого лорда”!

Знижка на “Призначену для крилатого лорда”!

Знижка на “Призначену для крилатого лорда”!

Вітаю усіх, хто зацікавився!

ПРО ЩО ЦЯ ІСТОРІЯ:

Героїня цієї історії жила скромним і звичайним життям. Збиралася вийти заміж за порядного і хорошого чоловіка. Проте її старший брат-гульвіса вирішив інакше. Не маючи спроби погасити картковий програш, запропонував віддати натомість власну сестру. І могутній та жорстокий крилатий лорд не відмовився від його пропозиції. Тепер дівчина має стати власністю ненависного чоловіка, який не сподобався їй з першого погляду. Він же, навпаки, в захваті від такого подарунку. Пристрасть до неї охопила його відразу і з кожним днем лише посилюється. Що ж буде далі і чи зможе героїня обманути долю? Про це можна дізнатися в самій книзі.

Історія доволі відверта, емоційна. Стосунки коливаються від ненависті до кохання. Якщо це відповідає вашим вподобанням, ласкаво прошу на сторінки книги!

УРИВОК З ТЕКСТУ:

– Що трапилося, тату? – м’яко запитала я у батька, який виглядав дуже пригніченим.

– Сядь, люба, – він важко зітхнув і випростався у кріслі, уникаючи дивитися прямо на мене.

Занепокоєння від його незвичної поведінки все посилювалося. На неслухняних ногах я підійшла до єдиного вільного від завалу паперів стільця і влаштувалася на краєчку.

– Мені потрібно дещо тобі сказати… Але я не уявляю як… – обличчя барона спотворилося від сильних емоцій.

– Ти знаєш, що можеш мені сказати все, що завгодно. Я зможу прийняти все як є. І обіцяю не влаштовувати істерик, – спробувала ніяково пожартувати, щоб розрядити атмосферу.

– Знаю. Ти у мене навдивовижу сильна дівчинка! – в його голосі почулися ніжність і смуток. – І мені шкода, що тобі дістався такий батько. Той, хто повинен захищати тебе від усіх бід, абсолютно на що не здатний.

– Впевнена, що разом ми знайдемо вихід, – підбадьорила його. – Розкажи, що сталося. Це якось пов’язано з листом Вестера, який ти отримав два тижні тому?

– Ти завжди у мене була на диво кмітливою, – сумно посміхнувся барон.

– Що накоїв мій братик? Якщо тобі довелося їхати в столицю його виручати, мабуть, справи зовсім кепські.

– На жаль, і тут ти права, дівчинко моя!

Батько відкинувся на спинку крісла і затарабанив пальцями по підлокітникам.

– Я вважав, що Вестер досить розумний і практичний. Що знає, що робить. І дійсно думає про будування кар’єри. Знав би, чим все закінчиться, ніяких грошей йому точно не давав би!

– Та що він, врешті, зробив?! – навіть у мого терпіння є межа! Від цікавості і тривожного передчуття я вже ледве стримувала емоції.

– Намагався стати своїм серед придворної «золотої молоді», щоб пробитися наверх і отримати хлібну посаду. А на це потрібні великі суми. Тих грошей, що ти йому висилала, було недостатньо. І він почав позичати у знайомих. Але це ще півбіди! Бажаючи разом позбавитися проблем, Вестер вирішив спробувати щастя в азартних іграх. Сподівався на великий виграш. А ставки там, куди він поткнувся, були надто високі. Йому довелося вже під час гри взяти велику суму в борг у іншого гравця.

Всередині ворухнувся неприємний холодок.

– І він програв? – здогадалася я. – От ідіот! Багато?

– Дуже, – зітхнув батько. – Навіть якщо продати наш маєток з усім майном і будинок у столиці, не вистачить і на чверть! Але найгірше навіть не це, – він згорбився і незрячим поглядом втупився в стільницю. – Твій брат не вигадав нічого кращого, як запропонувати в рахунок сплати боргу…

– Що? – неслухняними губами промовила, вже передчуваючи щось і зовсім шокуюче.

– Тебе, – підтвердив мої підозри батько.

Мої очі розширилися. Все ж удар виявився занадто сильний! Навіть моя хвалена стриманість злетіла геть.

– Ц-це як?! – в голові його слова ніяк не бажали укладатися. – Хіба так можна?! Запропонувати в рахунок боргу власну сестру?! Та це ж маячня! Потрібно звернутися до імператора. Він не допустить подібного неподобства!

– Все не так просто, Кеті, – батько з болем подивився на мене. – Імператор не стане втручатися.

– Як це?! Адже це нехтування аристократичною честю! Ганьба впаде не тільки на нашу сім’ю, але й на того, хто погодився взяти таку сумнівну ставку!

– Не впаде. Якщо все оформити законним шляхом. І враховуючи особу того, кому Вестер тебе програв, це буде не складно.

– І хто ж цей негідник?! – похмуро запитала, з останніх сил стримуючись, щоб не підхопитися і не почати все трощити.

Все ж таки Ілана помилялася, вважаючи мене холодною і малоемоційною.

– Алістер Даргон.

Ім’я впало, мов камінь. Важке і непідйомне, ніби могильна плита.

Спочатку навіть здалося, що недочула чи не так зрозуміла.

– Алістер Даргон? – перепитала. – Один з крилатих лордів?

– Так, – глухо підтвердив батько.

ЧИТАТИ ТУТ

СТОРІНКА АВТОРА

 

Оригінал статті на Букнет: Знижка на “Призначену для крилатого лорда”!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"